Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opening Coop supermarkt Nieuwe Marktpassage uitgesteld

Door Eva van Dantzig 23 maart 2020

We wachten er al een tijdje op: de Coop supermarkt in de Nieuwe Marktpassage. De supermarkt zou op dinsdag 24 maart de deuren openen, maar vanwege het coronavirus moet deze toch uitgesteld worden.

Coop supermarkt is druk bezig met het vullen van de winkel. Op deze plek zat voorheen kapsalon Smile. Zij verhuisden begin oktober 2019 naar een andere ruimte in de Nieuwe Marktpassage. Ook de ruimtes waar herenmodezaak Edcetera en winkelketen Halfords zaten, zijn bij de supermarkt getrokken. De Coop supermarkt krijgt 750 vierkante meter aan winkelvloeroppervlakte in de binnenstad van Gouda.

Uitgesteld

Toch moeten we nog even geduld hebben. De opening van de supermarkt is namelijk uitgesteld, zo vertelt Paul Schipper, supermarktmanager van Coop Gouda.

“Corona zet Nederland op z’n kop. Het is een onzekere tijd, wie had dit ooit verwacht mee te maken. De opening van onze Coop is uitgesteld, zoals het er nu uitziet gaan we 3 april 2020 open. Dit doen we niet met een groot feest, helaas.”

Het uitstellen van de opening heeft alles te maken met de hulp die een nieuw filiaal normaliter krijgt van andere filialen uit het hele land. “Om nu dagelijks zoveel mensen over de vloer te hebben is niet verstandig. Wij zullen dit dus moeten doen met alle nieuwe collega’s.”

“Ook worden er op dit moment flexiglas schermen bij alle kassa’s gemaakt en worden op de vloer de lijnen aangegeven met 1,5 meter afstand. Wij hopen op jullie begrip. Nog eventjes geduld..”

Alvast een kijkje

Wel kunnen we al even een indruk op doen van hoe de supermarkt er uit komt te doen. Op de Facebookpagina zijn al een aantal foto’s met ons gedeeld:

Posted by Coop Gouda Nieuwe Marktpassage on Thursday, 19 March 2020

Posted by Coop Gouda Nieuwe Marktpassage on Thursday, 19 March 2020

Posted by Coop Gouda Nieuwe Marktpassage on Thursday, 19 March 2020

Lees ook:

Balen dat je favoriete restaurant dicht is? Zó kun je ze toch blijven steunen

Ruim een week geleden moesten horecabedrijven door heel Nederland vrij plotseling de deuren sluiten....
corona gouda

Corona in Gouda: dit zijn de laatste ontwikkelingen

In het nieuws gaat het bijna nergens anders meer over: het coronavirus en de harde maatregelen om he...
nazomer Gouda

Werken dicht bij huis! 5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op de solliciteren

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten zijf leuk...

adv.