Wil je weten: dít wordt de line-up van Hart van Oranje (met o.a. Mr. Polska)

Door Kirsten Spooren 21 januari 2019

Het duurt nog even, maar de line-up van Hart van Oranje (a.k.a. Oranjenacht) is nu al bekend. Niemand minder dan Mr. Polska himself komt optreden en ook niet onbelangrijk: toegang is weer gratis. 

Met Koningsnacht (26 april) keert Hart van Oranje terug naar de Markt. De line-up belooft veel goeds! Onder andere De Kraaien, Nederpop All Stars, MC Tricky Gullivan en Mr. Polska zijn al bevestigd. “We hebben hard gewerkt om een festival neer te zetten dat een brede groep mensen aanspreekt. Daarvoor hebben we gekeken naar de programmering, maar ook naar het aanwezige personeel en de algemene boodschap die we willen uitdragen. Naar onze mening zijn wij hierin geslaagd”, vertelt organisator Roel Ruissen.

Breed publiek

Voor de editie in 2019 wil de organisatie groter uitpakken, zonder oog te verliezen op de kern van het festival. Zo komt er een nieuw type podium met twee LED-schermen en gaat er meer budget naar de programmering. Organisator Jeffrey van Sluijs: “Sfeer vinden wij het allerbelangrijkste. Wij willen een festival neerzetten voor een breed publiek; een festival dat alle culturele verschillen overstijgt. Waar bezoekers zich gerespecteerd en welkom voelen.”. Met verschillende artiesten als Mr. Polska, De Kraaien en de Nederpop All Stars wil de organisatie dit gevoel versterken.

Nieuwe bevestigde artiesten worden de komende weken aangekondigd op www.hvoranje.nl en via sociale media. Via het officiële Facebook-event kunnen bezoekers op de hoogte worden gebracht van de allerlaatste nieuwtjes.

Lees ook…

Riverdale Festival Gouda 2018

Het tofste festival van Gouda komt terug! Lees hier alles wat we weten over Riverdale 2019

Yes, yes, yes. Riverdale Festival komt terug in 2019. De eerste editie van het festival was zo'n suc...
  • Wil jij een 'Nieuw in Gouda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Gouda.

adv.