Binnenkort nieuwe hotspot op de Zeugstraat: TOFF concept

Door Eva van Dantzig 21 augustus 2018

Nieuwe winkeltjes schieten als paddenstoelen uit de grond in Gouda en ook op de Zeugstraat komt er weer een toffe nieuwe winkel bij. TOFF concept is een combinatie van een shop-in-shopconcept, met een gezellig stukje horeca en aparte flexplekken. “Het idee heb ik al een jaar”, zegt eigenaresse Stephenie.

TOFF is op dit moment nog druk bezig met verbouwen van de winkel én het vinden van huurders. Huurders? Ja, ze zoeken mensen die prachtige spullen maken of verkopen en die op zoek zijn naar een fysiek verkooppunt. Je kunt dus als het ware een stukje van de winkel huren om jouw eigen artikelen te verkopen. Meer weten? Kijk dan even hier.

Strak, stoer, industrieel

Toff concept wordt een mooie, strakke,  stoere en industriële winkel. Maar ook rust en gezelligheid staan centraal. “Alle producten zullen op een mooie manier gepresenteerd worden in kasten en er zal ook ruimte zijn voor reclame en het verhaal achter de producten die verkocht worden. Het moet een winkel worden waar iedere voorbijganger graag naar binnenloopt”, zegt eigenaresse Stephenie.

Stephenie komt zelf uit Rotterdam, maar heeft toch voor Gouda gekozen. “Ik heb ook in Rotterdam en Dordrecht gekeken naar panden, maar ik werd verliefd op dit pand aan de Zeugstraat.”

Flexwerkers en borrelaars

De grote verrassing van het pand is de grote serre achterin, waar je doordeweeks als flexwerker aan de slag kunt. In het weekend is het een plek waar je gezellig een drankje en een hapje kunt doen. 

“Zowel de winkel als de serre krijgen een stoere uitstraling met veel groen, planten en natuurlijke materialen.”

TOFF concept opent half oktober zijn deuren aan de Zeugstraat.

  • Wil jij een 'Nieuw in Gouda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Gouda.

adv.