Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pizzarestaurant Papa John’s komt naar Gouda en zoekt jou

Aangeboden door De Nationale Franchise Gids 28 september 2019

Pizza, wie is er niet dol op? Wij in ieder geval wel en heel veel Gouwenaars met ons. Er zijn al behoorlijk wat fastfoodketens te vinden in onze stad en daar komt er binnenkort eentje bij. Pizzarestaurant Papa John’s is namelijk op zoek naar ondernemer die een Papa John’s-franchiselocatie wil openen in Gouda.

Papa John’s is een grote Amerikaanse pizzaketen waar je pizza’s kunt afhalen en laten bezorgen. De keten werd in 1984 opgericht in Amerika en heeft nu meer dan 5000 winkels in binnen- en buitenland. De formule kwam voor het eerst naar Nederland in 2016 met een vestiging in onze hoofdstad. Maar nu zijn ze dus ook op zoek naar een franchisenemer in Gouda. Deze vestiging van Papa John’s komt aan het Van Hogendorpplein 21.

© Papa John’s

Goudse ondernemer

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen zaak? Dan is dit echt je kans. Voor het runnen van de keten is Papa John’s op zoek naar een ondernemer die graag in teamverband werken. Catering- of retailervaring is wel een pré, maar geen vereiste. Sociale vaardigheden zijn daarentegen van groot belang. De formule is op zoek naar een ondernemer met een hands-on-mentaliteit die graag volledig meewerken in de vestiging. Een typische Papa John’s franchisenemer weet precies wie zijn klanten en medewerkers zijn.

Je doet het niet alleen

De Papa John’s franchiseformule bied je de kans om als ondernemer deel te nemen aan een wereldwijd succesvolle formule. En dat betekent dat je niet alles alleen hoeft te doen. Je krijgt de inspraak die je als ondernemer graag wilt met daarbij trainingen, ondersteuning bij de marketing en administratie, advies en begeleiding. Ook krijg je de beste apparatuur en ingrediënten om mee te werken.

Word jij hier enthousiast van en begint jouw ondernemershart hier sneller van de kloppen? Vul dan het aanmeldformulier in en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Nationale Franchise Gids. Meer over De Nationale Franchise Gids ontdekken?

De Nationale Franchise Gids zakelijke dienstverleners

Loolaan 12, Apeldoorn

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Lees ook:

uit eten in Gouda

Uit eten in Gouda: alles wat je wilt weten op een rijtje

Wie ons een beetje kent weet dat je ons voor eten altijd wakker mag maken. Of het nu gaat om een bit...
sam's Bakery

We krijgen een traditionele Franse bakkerij aan de Lange Tiendeweg in Gouda

Winkels komen en gaan, ook in Gouda. We hebben de afgelopen tijd veel nieuwe ondernemers in Gouda ge...
pandora's bottle

Proost! 5 x hier in Gouda vind je slijterijen

Wij houden wel van een goed glas wijn of een mooi speciaalbiertje om cadeau te geven. Daarvoor moet ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Gouda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Gouda.

adv.