Lizette van Cafeetje Heeeurlijk opent in mei haar nieuwe zaak: Het Heeeurlijke Balletje

Door Eva van Dantzig 13 maart 2018

Een heeeurlijk café blijkt voor Lizette niet genoeg, want vandaag kreeg ze de sleutel van nóg een pand aan de Wijdstraat. Schuin tegenover haar café gaat ze beginnen met een gehaktballenbar. Ja, je leest het goed, ze gaat heeeurlijke gehaktballen verkopen.

Vandaag, dinsdag 13 maart, maakte Lizette via Facebook bekend dat ze de sleutel van het pand op nummer 15 in ontvangst heeft mogen nemen. “Ik zat een maand geleden met een vriend aan de bar toen hij begon over het pand dat leeg stond aan de overkant. Ik moest er eerst niets van hebben, maar toch ben ik er toen stiekem over na gaan denken.”

Lizette wilde geen tweede café beginnen, het moest echt iets anders worden. “Ik ga het café niet in twee delen splitsen”, vertelt Lizette.

‘Met de ballen van Lizette zit het wel goed’

Het Heeeurlijke Balletje

“Afgelopen weekend heb ik een homohuwelijk voltrokken, waarna we even lekker op het terras gingen borrelen. En toen had ik het ineens, ik ga gehaktballen verkopen!” Het wordt een to-go concept vertelt ze. “Gewoon een lekker balletje met een broodje en pindasaus of aardappeltjes, heerlijk toch!”

Zo gezegd, zo gedaan. Lizette hoopt 24 mei open te gaan met haar nieuwe zaak: Het Heeeurlijke Balletje. “Ik blijf zelf gewoon in het café staan en ik heb een topper gevonden die de gehaktballen gaat verkopen.”

Lizette Cafeetje Heeeurlijk Gouda ondernemer uitgelicht

Lizette van Cafeetje Heeeurlijk: ‘ik hoop dat ik zo kan en mag blijven genieten’

Elke week geven we een ondernemer de kans om zijn of haar verhaal te vertellen. Deze week vertelt Li...
  • Wil jij een 'Nieuw in Gouda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Gouda.