Lekkerrrr! Bij dit nieuwe tentje kun je Indiaas streetfood eten (en nee, de Kaarsenwinkel is niet gestopt, maar verhuisd)

Door Kirsten Spooren 15 mei 2019

Fooodiessss, er is weer een nieuw eettentje geopend in Gouda waarvan je gaat watertanden. Aan de Wijdstraat zit sinds kort de streetfoodbar Spicy Elephant, waar je terechtkunt voor je (vegan) curryfix. 

In het kleine zaakje waan je je even in India. De geuren van curry en andere specerijen komen je tegemoet zodra je binnenstapt. Aan een kleurrijke toonbank kun je je bestelling doorgeven aan Ruchi, de eigenaresse van de zaak. Ze emigreerde in 2015 van India naar Nederland. De gerechten kun je aan een tafeltje direct opeten, maar ook meenemen is mogelijk.

De gerechten op de kaart wisselen elke dag en er worden elke dag verse curry’s zoals Bombay pao-bhaji en Kings Thali gemaakt, met keuze uit veganistisch en vegetarisch. Ook kun je een kopje Indiaase Chai bij je eten bestellen.

Kaarsenwinkel

Op de plek waar Spicy Elephant nu zit, zat voorheen de kaarsenwinkel Gouda Kaarsen. Deze winkel is nu verhuisd naar Achter de Kerk.

© indebuurt Gouda

Meer over Spicy Elephant ontdekken?

Spicy Elephant lunch

Wijdstraat 6, Gouda

Bekijk meer:lunch

Lees ook…

select festival

Fan-tas-tisch: we krijgen nóg een muziekfestival in Gouda deze zomer

Wie had dat ooit gedacht? Gouda verandert in een echte festivalstad met nóg een muziekfestival deze ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Gouda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Gouda.

adv.