Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Watch House gaat verder onder andere naam én opent nieuwe zaak

Aangeboden door Juwelier Jos 9 april 2019

Op de Lange Tiendeweg treffen we Jos van Beek, Goudse ondernemer en eigenaar van een edelsmederij, reparatieatelier én juwelier. Onlangs begon Jos een nieuwe zaak én veranderde hij de naam van zijn bestaande juwelier.

Op de gevel is het logo van Watch House niet meer te ontdekken. Vanaf nu krijgt de winkel een nieuwe naam en daar komt ook nog eens een edelsmederij bij. “We hebben besloten dat het tijd is voor een nieuwe, herkenbare naam. Eén naam die de lading dekt voor een juwelier, goudsmid, horloge- én sieradenmaker. Het moet ambacht en persoonlijkheid uitstralen”, zeg Jos.

Ook breidt Jos uit. “Je kunt nu twee panden aan de Lange Tiendeweg bezoeken. De winkel én het atelier; Juwelier JOS en Edelsmederij JOS.”

Juwelier en Edelsmederij JOS

Op maat

Met de naamwijziging willen Jos en zijn team de klant laten zien dat de opdrachten persoonlijk en op maat worden gemaakt en dat de wens van de klant daarbij centraal staat. “We hebben voor veel verschillende klanten op maat gemaakte sieraden mogen maken en advies mogen geven. We luisteren naar de kant en blijven streven naar maximale klanttevredenheid. Voor ons is de opdracht pas klaar als de klant zichtbaar tevreden de deur uitloopt. Dit kan een klant zijn die een horlogebatterij komt vervangen, iemand die een as-sieraad wil laten maken of op maat gemaakte trouw- of verlovingsringen. Eigenlijk kan alles’’, vertelt Jos.

Edelsmederij en Juwelier

Bij Juwelier JOS (Lange Tiendeweg 17) kun je terecht voor diverse stoere en chique horlogemerken en (handgemaakte) sieraden, ook batterijwissel en kleine horlogereparaties kunnen in de winkel worden gedaan. In de naastgelegen edelsmederij (Lange Tiendeweg 19) worden de grote reparaties en nieuwste ontwerpen gemaakt. Ook de memoriesieraden worden hier ontworpen.

Juwelier en Edelsmederij JOS

Verbouwing

De naamsverandering gaat hand in hand met de verbouwing van de winkel. “We krijgen meer ruimte om nieuwe merken te presenteren. We willen echt een beleving creëren voor de klant en dat ze in alle rust rond kunnen kijken.’’

De verbouwing van het pand start eind april en is na verwachting medio juni klaar. Dan zal Juwelier JOS feestelijk worden heropend.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Juwelier Jos. Meer over Juwelier Jos ontdekken?

Juwelier Jos juweliers

Gesloten09:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Lange Tiendeweg 17, Gouda

Bekijk meer:juweliers

Lees ook:

Jos viel 60 kilo af: ‘Ik wil nog veel sieraden maken en dat ging niet in dit lichaam’

Jos van Beek is een echte Goudse ondernemer met zijn smederij, sieraden- en horlogereparatieatelier ...
Watch House Gouda

Jos van Watch House: ‘wij zijn de enige in Nederland die een exacte kopie van een bestaand voorwerp maken’

Iedereen heeft thuis wel een voorwerp met een bijzondere of speciale herinnering. Denk bijvoorbeeld ...

Jos van Watch House: ‘Het is zonde om een dierbaar sieraad in een la te laten liggen ‘

Heb jij sieraden van jouw oma, moeder of een ander dierbaar persoon liggen, maar weet je niet zo goe...
  • Wil jij een 'Nieuw in Gouda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Gouda.

adv.