Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Carpacciofans opgelet! Grand Café Central en Swing komen samen met een carpacciobar

Door Kirsten Spooren 19 oktober 2020

Bestel jij steevast carpaccio als voorgerecht? Dan hebben we goed nieuws voor je: er komt een carpacciobar in Gouda. Grand Café Central en Swing slaan de handen ineen en gaan samen carpaccio bezorgen, zodat jij thuis toch van je favoriete gerecht kunt genieten. “We beginnen eerst met een bezorgdienst, maar er zijn ook plannen voor een fysieke locatie”, zegt Roy van Wensem, eigenaar van Swing Gouda. 

Een klassieke carpaccio van mals rundvlees of van zoete biet, verse zalm of frisse courgette? De koks van deze twee toprestaurants aan de Markt snijden en bereiden jouw carpaccio naar keuze. “Bijna iedereen vindt carpaccio lekker, al helemaal in unieke combinaties. Het is een favoriet gerecht van velen, maar dan naar een hoger niveau getild”, vertelt Roy over de keuze om een carpacciobar te beginnen.

Samen sterk

Sander Letschert van Grand Café Central liep al langer met het idee rond. “We drinken ’s ochtends altijd een kopje koffie met elkaar en na het besluit van de overheid om de horeca weer dicht te gooien, zaten we samen een beetje te sikkeneuren”, zegt Roy. “Toen kwam Sander met het idee en zijn we samen gaan brainstormen. Vorige week maandag waren de plannen rond. Zo zie je maar dat een samenwerking tussen twee ondernemers tot mooie dingen kan leiden.”

Wanneer er carpaccio besteld kan worden, is nog niet bekend. “In ieder geval zeer binnenkort”, licht Roy toe. “We beginnen klein, maar als alles gaat zoals gepland komt er ook een fysieke locatie. We zijn al druk aan het zoeken.”

Barpaccio – zoals de carpacciobar gaat heten – staat verder los van Swing en Grand Café Central. De carpaccio’s van Barpaccio kunnen dan ook niet bij de twee restaurants besteld worden, maar echt enkel via de carpacciobar zelf. Verder is er bekend dat de carpaccio’s zowel als voor- en hoofdgerecht te bestellen zijn, met aanbod in vlees, vis, vegan en halal.


Lees ook...

Help de horeca: deze Goudse restaurants bezorgen bij jou thuis

Door de harde maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, krijgen veel ondernemers het opnieuw de ...
brunel

Tof! Met Cinema Culinair en Brunel eet je de gerechten uit de film die je kijkt

Zit jij weleens watertandend naar een film te kijken? De lekkere gerechten uit Ratatouille, de magis...

Meer over Grand Café Central ontdekken?

Grand Café Central restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Markt 22, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over Swing Gouda ontdekken?

Swing Gouda restaurants en horeca

Geopend10:00 - 23:00

Markt 24, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Gouda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Gouda.

adv.