Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Natuurwinkel Gouda krijgt een nieuwe naam én gaat verbouwen

Aangeboden door Biowinkel Gouda 2 januari 2020

Natuurwinkel Gouda is echt een begrip in onze stad. De winkel aan de Lange Groenendaal van Céline Brugman biedt een groot assortiment aan biologische producten. In mei 2020 krijgt de winkel niet alleen een nieuwe naam, maar ook een volledige metamorfose.

“Met de kennis van nu weten we dat iedere stap, klein of groot, effect kan hebben op een duurzame toekomst. Op het dagelijks menu zien we steeds vaker gezonde, lekkere producten van biologische kwaliteit. Eigen gezondheid, smaak, dierenwelzijn, minder milieubelasting of ‘weten waar het vandaan komt’ is erg belangrijk”, vertelt Céline.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Natuurwinkel

Op eigen benen

“Afgelopen jaar heeft er binnen de biologische branche een verandering plaats gevonden door overname van onze groothandel en winkelformule,” vertelt Céline. “Binnen de biologische branche is het voor ons van belang om goed samen te werken en de lijnen kort te houden. Zeker omdat juist lokale productie een belangrijke rol speelt in een duurzame en toekomstbestendige wereld.”

“Voor ons was dit een mooie kans om te onderzoeken waar de behoeften van onze klanten liggen en hoe wij die kunnen invullen, zonder onze missie uit het oog te verliezen. Het vertrouwen van onze klanten heeft er de afgelopen 12 jaar voor gezorgd dat wij formulevrij en ‘op eigen benen’ verder kunnen met onze mooie winkel.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©Natuurwinkel Gouda

Nieuwe winkel

In het najaar zijn ze al gestart met het tekenen en ontwerpen van een nieuwe winkel lay-out. Ik kan je alvast verklappen: het wordt prachtig! Bij de nieuwe winkel hoort een nieuwe naam en een fris logo. “Mijn team en ik kijken er enorm naar uit om iedereen straks in de vernieuwde winkel te ontvangen.”


Meer over Biowinkel Gouda ontdekken?

Biowinkel Gouda boodschappen

Vandaag gesloten

Lange Groenendaal 99, Gouda

Bekijk meer:boodschappen

Lees ook:

Céline van Natuurwinkel Gouda: ‘De dieren lopen zo veel en zo lang mogelijk buiten’

Dat de herkomst van ons eten niet altijd even transparant is, weten de meesten mensen wel. Voeding i...
Natuurwinkel Gouda

Céline van de Natuurwinkel: ‘Toen ik zes was had ik een geit, daar is het allemaal mee begonnen’

De Natuurwinkel is inmiddels niet meer weg te denken uit het Goudse straatbeeld. Eigenaresse Céline ...

adv.