Miss Nice Banana verkoopt als enige in Gouda vegan kapsalon

Aangeboden door Miss Nice Banana 30 november 2018

Een kapsalon kan best lekker zijn op z’n tijd, maar gezond is het zeker niet. Miss Nice Banana heeft daar iets op gevonden. Ze maakt namelijk gezonde vegan kapsalon en frietjes van zoete aardappel.

“We hebben de klassieke kapsalon omgetoverd tot een gezonde, lekkere en plantaardige variant”, vertelt Hesse-Anne, eigenaresse van Miss Nice Banana. “In de kapsalon vind je zoete aardappelfrietjes, jackfruit (vleesvervanger), sla, tomaat, avocado en een heerlijk veganaise sausje.”

Populairste gerecht

“We hebben de vegan kapsalon een tijdje geleden geïntroduceerd en dat was onwijs populair. Zelf hadden we niet verwacht dat het zó een succes zou worden. Ook kun je de frietjes van zoete aardappel los bestellen. We maken deze zelf en bakken ze in een airfryer, waardoor het een gezonde optie is.”

Als enige vegan kapsalon

Miss Nice Banana is de enige in Gouda die de vegan kapsalon en de frietjes van zoete aardappel verkoopt. “Het wordt ook steeds drukker in de zaak, waardoor we nu meer zitplaatsen aan het creëren zijn. Vooral in het weekend kan het soms ineens heel druk zijn.”

Nieuw menu

“Ook hebben we weer een nieuw menu samengesteld. Veel mensen denken dat we alleen maar sla verkopen, maar dat is natuurlijk niet waar. We hebben ook heerlijke warme gerechten en soepjes. Speciaal voor de koudere periode hebben we nu ook een vegan pumpkinspice hot chocolate en een vegan egg-nog (rum flavoured). En je kan alles natuurlijk ook lekker meenemen om thuis van te genieten.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Miss Nice Banana. Meer over Miss Nice Banana ontdekken?

Miss Nice Banana vegetarische restaurants

Nu open10:00 - 21:00

Zeugstraat 34, Gouda

Bekijk meer:vegetarische restaurants

adv.