Kaarsjesavond 2018 niet op televisie, maar wel live op Facebook bij indebuurt Gouda

Door Eva van Dantzig 3 december 2018

Helaas wordt dit jaar de ceremonie bij de boom niet live uitgezonden door Omroep West. Maar niet getreurd, wij gaan via Facebook én Instagram live tijdens het moment supreme. Zo hoef je dus niets te missen van de 63ste editie van Gouda bij Kaarslicht.

Kaarsjesavond in Gouda is al 63 jaar lang een dag met veel hoogtepunten in Gouda. Vanaf het begin van de middag tot ver in de avond vermaken duizenden mensen zich in onze mooie binnenstad. Overal klinkt muziek, zijn er wandelingen uitgezet en is er straattheater en dans. In de mooie kerken van Gouda worden gratis concerten gegeven, de Gouwenaars hebben hun stad prachtig versierd en de winkeliers en de horeca zetten hun beste beentje voor.

Kijk live mee

Als het donker wordt, gaan de lichten niet aan, maar worden alleen kaarsen aangestoken. Tussen 19.00 en 20.00 uur wordt de meters hoge boom op de Markt feestelijk ontstoken met duizenden lichtjes en dat moment wil niemand missen. Voorheen werd het moment altijd live uitgezonden door Omroep West, maar dit jaar is dit niet het geval.

Geen paniek! Want wij zijn er uiteraard wel bij. Wij gaan LIVE op Facebook en Instagram tijdens Kaarsjesavond.

Kijk hier voor Facebook

Kijk hier voor Instagram

Lees ook:

programma kaarsjesavond gouda

Sta je al te trappelen? Dit is het programma van Kaarsjesavond 2018

Sinterklaas is nog maar nét in het land en we kijken nu alweer uit naar het volgende evenement: Kaar...

adv.