Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Intertoys Gouda gaat verhuizen en wij weten waarheen

Door Eva van Dantzig 7 juli 2019

Intertoys Holland B.V. mag dan failliet zijn, dit geldt niet voor de Goudse (en Waddinxveense) vestiging. Deze Intertoys is namelijk een geheel zelfstandige winkel en blijven dus gewoon bestaan. Wel gaat de Goudse winkel – die nu te vinden is aan de Nieuwe Markt – verhuizen.

Intertoys – Van de Wal is al jaren een begrip in Gouda. Menig kind haalde hier vroeger zijn Pokémon plaatjes of knikkers. Ze zitten dan ook al jaren op dezelfde locatie in de Goudse binnenstad, maar niet meer voor lang. “We zijn al een hele tijd op zoek naar een andere locatie voor onze winkel”, vertelt Jeffrey van Intertoys- van de Wal.

Tekst gaat verder onder de foto.

intertoys gouda
© André van Dantzig

Waarom verhuizen?

Maar waarom willen jullie weg uit dit pand? “We hebben nu een winkel met verschillende verdiepingen en dat is soms best lastig. Het is fijner om één grote winkelvloer te hebben met één kassa. En dat hebben we gevonden in het oude pand van La Place, waar de achteruitgang van V&D ook zat.

Halverwege oktober

De speelgoedwinkel verhuist halverwege oktober naar de ruimte aan de Agnietenstraat 11. “Vanaf september gaat er flink verbouwd worden, de huidige vestiging blijft zo lang mogelijk open, zodat niemand ons hoeft te missen.” De ruimte aan de Agnietenstraat is te vergelijken met het winkeloppervlak dat Intertoys nu heeft. “Het zal wel een stuk groter ogen, omdat alles nu gelijkvloers is. Ook komt de nieuwe huisstijl van Intertoys terug in de winkel.”

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Gouda. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.