Goudse Monique trouwt met onbekende man in tv-programma Married At First Sight

Door Eva van Dantzig 14 april 2019

Het is misschien wel een van de meest opmerkelijke televisieprogramma’s van het moment; Married At First Sight. Twee mensen worden gematcht door relatie- en psychologiedeskundigen. Ze leren elkaar vervolgens kennen… voor het altaar. Je leest het goed, ze trouwen met elkaar zonder elkaar te kennen. En aan dit seizoen van het programma doet de Goudse Monique de Haas (59) mee. 

Vijftienhonderd singles meldden zich aan voor het nieuwe seizoen van het RTL-programma Married At First Sight. Vier experts gingen aan de slag met hun persoonlijke eigenschappen, wensen en meer en maakten matches. Op die manier werden vijf koppels geselecteerd voor het programma. En een van die koppels bestaat uit de Goudse Monique die gaat trouwen met de voor haar onbekende Ronald.

(Lees verder onder afbeelding) 

Goudse Monique Married At First Sight
Foto: Screenshot Videoland Married At First Sight

Monique is sinds haar scheiding helemaal opgefleurd, vertelt ze in het programma. “Ik zoek iemand op wie ik kan bouwen, maar nog belangrijker vind ik dat iemand op mij kan bouwen.”

81% match

Misschien dat Ronald voor haar wel dé perfecte match gaat zijn. Volgens de experts van het programma wel in elk geval. Ze hebben namelijk van alle koppels de hoogste scoren, maar liefst 81%.

Tijdens de eerste aflevering, op 7 april kregen de twee – net als de andere vier koppels van dit seizoen – te horen dat ze gaan trouwen. In afleveringen twee (14 april om 20.00 uur) zie je Monique en Ronald weer terug en worden ze gevolgd tijdens de voorbereidingen en het vrijgezellenfeest. In aflevering drie gaan ze daadwerkelijk trouwen en ontmoeten ze elkaar dus voor het eerst voor het altaar. Daarna gaan ze op huwelijksreis, ontmoeten ze elkaars families en meer. Aan het einde van de rit moeten ze kiezen of ze getrouwd willen blijven of niet.

Terugkijken

Of Monique de liefde van haar leven vindt in Ronald kun je de komende weken elke zondagavond om 20.00 uur zien in het RTL-programma.

Lees ook:

Tiendekwartier Midzomermarkt Gouda

Koningsdag 2019: voor het eerst winkels open én een vrijmarkt aan het Tiendekwartier

Voor het eerst zijn bijna alle winkels op de Korte- en Lange Tiendeweg open met Koningsdag. Samen me...
oudste deel gouda

Wil je weten: dit is het oudste deel van Gouda

Dat Gouda een historische stad is, hoeven we je hopelijk niet te vertellen. Je hoeft alleen maar om ...
Koningsdag 2019 Gouda

Koningsnacht/dag 2019: alle toffe feestjes in Gouda op een rij

Wat je tijdens Koningsnacht/dag in Gouda gaat doen? Proosten op onze koning, natuurlijk! Trek je moo...

adv.