Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed om te weten: Hoogvliet Nieuwe Gouwe gaat een paar dagen dicht

Door Eva van Dantzig 16 mei 2019

De vestiging van Hoogvliet aan de Nieuwe Gouwe Oostzijde in Gouda gaat vanaf zondag 19 mei een paar dagen dicht, ze gaan namelijk verbouwen. De supermarkt zal op donderdag 23 mei de deuren weer openen.

Op donderdag 23 mei om 8.00 uur wordt de vernieuwde Hoogvliet supermarkt heropend. De supermarkt is dan na een korte verbouwing opgefrist en uitgevoerd in de nieuwe Hoogvliet huisstijl.

Nieuwe uitstraling

De Hoogvliet supermarkt krijgt de nieuwe ‘Helemaal Hoogvliet’ huisstijl. Wat inhoudt dat er meer licht, ruimte, houten achterwanden en een lattenplafond komt. Ook krijgt het pand een nieuw Hoogvliet-logo.

De winkel krijgt een actiestraat waar alle aanbiedingen nog sneller gevonden kunnen worden en een vers-eiland met verse producten. Het assortiment wordt uitgebreid met exclusieve wijnen, vriesverse schepvis en een ruimer aanbod non-food artikelen.

Openingsactiviteiten

De heropening van de supermarkt wordt gevierd met feestelijke activiteiten en aanbiedingen. Op de openingsdag worden de eerste 250 klanten bij besteding van € 15,- getrakteerd op een chocoladecake. Op zaterdag 25 mei staat er van 12.00 tot 17.00 uur een kraam waar pannenkoeken worden geprint met het nieuwe Hoogvliet logo die je vervolgens gratis(!) kunt opeten.

Lees ook:

Hoogvliet aan Nieuwe Gouwe O.Z. gaat vanaf nu elke zondag open

De Hoogvliet aan de Nieuwe Gouwe O.Z. was tot nu toe de enige supermarkt in Gouda die op zondag zijn...
nieuws gouda

Weekendnieuws: toch supermarkt aan Fluwelensingel, ondanks protesten

Ook in het weekend staat het nieuws niet stil. En omdat wij weten dat jij een druk leven hebt, selec...

Albert Heijn opent dit jaar nog een supermarkt in Westergouwe

De nieuwe winkel van Albert Heijn komt in de buurt van de school, het gezondheidscentrum en de diere...

adv.