Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ein-de-lijk: Coop supermarkt gaat in maart open in de Nieuwe Marktpassage

Door Kirsten Spooren 13 februari 2020

Weet je nog? Die supermarkt waar we al héél lang op wachten? Die al ergens begin 2019 open zou gaan? We hebben het natuurlijk over de Coop supermarkt die in de Nieuwe Marktpassage moet komen. Het ziet er naar uit dat we eindelijk een officiële openingsdatum hebben. Na verwachting gaat hij eind maart open.

Het duurde even, maar hopelijk kunnen we eind maart dan toch onze boodschappen gaan doen bij Coop in de Nieuwe Marktpassage. Volgens Coop wordt de nieuwe supermarkt meer dan alleen een gemakszaak voor een snelle hap. Zo krijgt de winkel een slijterij, een afhaalpunt voor pakketjes en een ov-chiplader. Volgens de keten gaat de super ook vers belegde broodjes verkopen, komt er een yoghurttap en liggen er in de koeling dagverse maaltijden voor thuis. De supermarkt krijgt dezelfde openingstijden als de Albert Heijn op de Markt, dus van 08.00 tot 22.00 uur (behalve op zondag).

coop supermarkt gouda
© indebuurt Gouda

Supermarkt aan de Fluwelensingel

De plannen voor een supermarkt aan de Fluwelensingel staat voorlopig op een laag pitje, meldt het AD (premium). Omwonenden proberen de komst van de supermarkt aan de Fluwelensingel via de Raad van State tegen te houden.

Lees meer hierover bij het AD (premium) >>>

Lees ook...

Update: Verbouwing Coop supermarkt in Nieuwe Marktpassage eindelijk begonnen

De plannen voor een Coop supermarkt in de Nieuwe Marktpassage zijn al een tijdje bekend, maar toch g...
albert heijn gouda

Handig of onnodig? Drie Goudse supermarkten open tot 22.00 uur

Het aantal supermarkten dat doordeweeks tot 22.00 uur open is, groeit hard. Ook in Gouda hebben we i...

Meer over

Nieuws

adv.