Deze Goudse restaurants staan in de IENS top 2018

Door Eva van Dantzig 7 december 2017

Jaaa, het is weer zover. IENS heeft de jaarlijkse lijst met favoriete restaurants bekend gemaakt. En natuurlijk zijn we benieuwd of er Goudse horecagelegenheden in deze lijst van 1000 best beoordeelde restaurants staan. We kunnen alvast verklappen: dat zijn er vijf! Het mooie aan deze lijst van IENS is dat deze is samengesteld op basis van restaurantbezoekers. Jouw mening telt dus echt. 

<< < Pagina 1 / 5 >

Kookhuis Jantrus

Kookhuis Jantrus Gouda
Foto: Facebook Kookhuis Jantrus

Op een prachtige 15e plek op de lijst vinden we Kookhuis Jantrus. Misschien niet voor elke Gouwenaar even bekend, maar met een 9,5 als gemiddelde cijfer een hele opvallende! Kookhuis Jantrus is een sfeervol Private Dining Restaurant waar je kan dineren op een bijzondere manier. Alléén en exclusief met je eigen gezelschap.

Kookhuis Jantrus restaurants

vandaag gesloten

Naaierstraat 9

Bekijk meer: restaurants

Unique

Unique iens top 2018 Gouda
Foto: Unique

Op een aparte plek, net buiten het centrum van Gouda, vind je restaurant Unique. Op plek 170 met een beoordeling van 9,1 moet je hier een keer geweest zijn. Het concept, Op Reis, wordt in de recensies meerdere keren benoemd als verrassend. De wijnen en het advies worden als uitstekend beoordeeld.

Unique restaurants

vandaag gesloten

Prins Hendrikstraat 196

Bekijk meer: restaurants

IJsselhuis Museumhavencafé

IJsselhuis Museumhavecafé Gouda
Foto: Facebook IJsselhuis Museumhavecafé

Eén plekje lager, 171, vinden we het IJsselhuis Museumhavencafé. Je hebt keuze uit een driegangenmenu en een verrassingsmenu. De gemiddelde score van 9,1 is erg hoog, zeker voor de ‘kleine’ keuken waar alle gerechten worden bereid. Prachtige locatie en goed eten!

IJsselhuis Museumhavencafé restaurants

nu gesloten11:00 - 18:00

Schielands Hoge Zeedijk 1

Bekijk meer: restaurants

Jean Marie

Jean Marie Gouda
Foto: Facebook Jean Marie

Het is een hele ervaring om hier te eten, zo wordt er in vele recensies gezegd. Op plek 265 met het cijfer 9 vinden we Jean Marie. Een heerlijk terras, mooie gerechten en goede bediening. Het is wel iets duurder dan gemiddeld.

Jean Marie restaurants

vandaag gesloten

Oudebrugweg 4

Bekijk meer: restaurants

Bij Ons

Bij Ons kerst 2017 uit eten Gouda
Foto: Facebook Bij Ons

Op plek 713 met een 8,8 komen we bij Bij Ons tegen. Je vindt dit restaurant in één van de gezelligste steegje van Gouda. Knus, warm en authentiek.

<< < Pagina 1 / 5 >
Foutje gezien?

Lees mee en reageer! (8 reacties)

Reactie