Oh no! De Xenos in Gouda gaat verdwijnen

Door Kirsten Spooren 13 maart 2018

Misschien heb je het al gelezen bij onze vrienden van het AD, maar Xenos gaat op verschillende locaties in Nederland verdwijnen en worden op korte termijn omgebouwd tot interieurwinkel Casa. Nu is zojuist bekend geworden dat ook de Xenos in Gouda aan de Lekkenburg 15-17 gaat verdwijnen en een Casa wordt.

Casa telt momenteel al vijfhondend winkels in acht Europese landen en breidt dus nu ook uit naar Nederland. Het assortiment bestaat uit decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. De winkels van Casa zijn ook een stuk strakker ingericht dan de Xenos.

Familie Blokker

De winkelketen Casa is eigendom van de familie Blokker en krijgt er in Nederland zo’n 110 filialen bij. Daarbij is gekeken naar de huidige Xenoswinkels die het beste in de Casaformule passen.

Xenos houdt nog zestig winkels over, die buiten de Blokker Holding door de familie worden voorgezet. De precieze invulling van deze toekomstige formule wordt de komende maanden bepaald. Niet in elke stad komt er dus een Casa, maar in Gouda wel.

Xenos Gouda cadeauwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Lekkenburg 15-17, Gouda

Bekijk meer:cadeauwinkels

Meer over

Nieuws