Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De weg naar huis kan wat langer duren, A12 door ongeluk afgesloten

Door Eva van Dantzig 3 mei 2018

Donderdagmiddag rond 13.15 uur is op de A12 bij Zevenhuizen een vrachtwagen door de middenberm gereden. Hierdoor staat het verkeer op de A12 in beide richtingen al uren vast. Wil je dus vanavond nog naar huis, dan moet je omrijden en flink wat geduld hebben.

“Een vrachtwagen, die van Utrecht richting Den Haag reed, is tegen de betonnen middenberm gereden. Die blokken zijn daardoor zo opgeschoven, dat ze een bestelbusje raakte én op de andere weghelft kwamen, de A12 richting Utrecht. Een auto reed over de blokken heen en is daarbij op de kop beland. Een andere auto reed vervolgens tegen die auto aan”, zegt Ton Koot, woordvoerder van Brandweer Hollands Midden tegen het AD.

Het is één grote chaos op de A12 bij Zevenhuizen. De ANWB meldt dat de weg waarschijnlijk tot het begin van de avond in beide richtingen dicht zal blijven. Het verkeer tussen Gouda en Den Haag moet omrijden via Rotterdam. De avondspits zal daardoor in de regio Rotterdam en Den Haag een stuk drukker worden. Houd dus rekening met drukte op de weg en een langere reistijd.

Houd de website van de ANWB in de gaten voor de laatste updates.

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.