Bommetje! Start verkoop Spaardersbad donderdag 14 september

Een aantal weken geleden vertelde wij jullie al dat er woningen in ons geliefde Spaarderbad gerealiseerd zouden gaan worden. Vandaag kunnen wij jullie iets meer vertellen, want 14 september start de verkoop!

Verkoop-avond

Ben jij nieuwsgierig naar de woningen in het Spaardersbad? Dan kan je op donderdag 14 september van 19:00 tot 21:00 uur bij het Spaardersbad terecht voor al je vragen.

Woningtypes

Er zullen zes verschillende type woningen in het Spaardersbad worden gerealiseerd.  In verband met de grote belangstelling voor de woningen van het Spaardersbad is de koopsom een ‘bieden vanaf’ prijs. De kleinste woning gaat vanaf € 335.000 v.o.n. Tijdens de start verkoopavond zal Boer Makelaardij meer informatie geven over dit proces. Mocht je geïnteresseerd zijn of aanwezig willen zijn tijdens de verkoopavond, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het interesseformulier op de website in. Hieronder vind je de zes verschillende woningtypen.

Woningtype SCHOOLSLAG -107m2
Woningtype Schoolslag krijgt de originele monumentale entree van het Spaardersbad als hoofdingang. Daarnaast heeft deze woning heeft ook een entree aan de binnentuin. De veranda op de eerste verdieping ligt lekker zonnig op het zuiden. Zowel aan de veranda als aan de buitengevel krijgt type Schoolslag elektrisch bedienbare verticale schuiframen. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers waarbij de hoofdslaapkamer is verbonden met de tuin.

Woningtype RUGSLAG -116m2
Woningtype Rugslag lijkt op type Schoolslag, maar heeft alleen een entree vanuit de groene binnentuin. Op de verdieping heeft dit type een extra (studeer)kamer.In de woonkamer is de originele stalen vakwerkconstructie zichtbaar. Deze ruimte ademt echt loftkwaliteit! De veranda aan de woonkamer ligt lekker zonnig op het zuiden. Zowel aan de veranda als aan de buitengevel krijgt type Rugslag elektrisch bedienbare verticale schuiframen. De twee slaapkamers op de begane grond geven beide toegang tot de tuin.

Woningtype VLINDERSLAG -154m2
Via een tuinpad bereik je woningtype Vlinderslag. Hier, op de begane grond, bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer heeft ook een deur naar de royale tuin op het westen. Door een reeks ronde patrijspoortjes in het origineel betegelde zwembassin kun je vanuit de gang een blik werpen op de groene gemeenschappelijke tuin. De woonkamer bevindt zich op de verdieping en heeft zowel een balkon op het westen als een veranda aan de tuin. Deze woning heeft, net als het tegenoverliggende type Borstcrawl, een extra (studeer)kamer op de eerste en een ‘zolderkamer’ op de tweede verdieping.

Woningtype BORSTCRAWL -154m2
Het pad naar de entree van woningtype Borstcrawl leidt langs originele gemetselde muurtjes. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer geeft toegang tot de tuinstrook die zich langs de gehele gevel uitstrekt. Vanuit de gang geven patrijspoortjes in het betegelde zwembassin uitzicht op de binnentuin. De woonkamer op de eerste verdieping heeft zowel een balkon op het zuidoosten als een veranda aan de groene binnentuin. Deze woning heeft een extra (studeer)kamer op de eerste en een ‘zolderkamer’ op de tweede verdieping. Hier zijn de ramen open te zetten om er op mooie dagen bijvoorbeeld een buitenkamer van te maken.

Woningtype WISSELSLAG -138m2
De entree van woningtype Wisselslag bevindt zich op de eerste verdieping. Via de nieuwe hoofdingang bereik je de woning vanuit de groene binnentuin. De woonverdieping heeft een grote vrij indeelbare ruimte, als een loft, met een vrije hoogte die oploopt tot ruim vijf meter. Grote glazen schuifdeuren geven toegang tot het balkon op het zuidwesten en de veranda aan de tuin. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een royale tuin op het zuidwesten. Vanuit de gang geeft een reeks ronde patrijspoortjes een mooi uitzicht op het oude zwembassin.

Woningtype VRIJE SLAG -138m2
De entree van woningtype Vrije slag bevindt zich op de eerste verdieping. Via de nieuwe hoofdingang bereik je de woning door de gemeenschappelijke groene tuin in het voormalige zwembassin.
De woonverdieping van dit woningtype heeft een grote vrij indeelbare woonkamer, als een loft, met een vrije hoogte die oploopt tot ruim vijf meter. Glazen schuifdeuren geven zowel toegang tot een balkon op het zuidwesten als een veranda aan de gemeenschappelijke binnentuin. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een verrassende tuin op het zuidwesten. Vanuit de gang geven patrijspoortjes in de wand die vroeger de wand van het zwembad was, zicht op het zwembassin met de originele lichtblauwe tegels.

Meer in deze categorie

Nieuws

Ga naar “Regenjas of korte broek: dit is de weersverwachting voor juni in Gouda”

Regenjas of korte broek: dit is de weersverwachting voor juni in Gouda

Ga naar “Tropisch warm of toch niet? Dit is de weersverwachting voor de zomer in Gouda”

Tropisch warm of toch niet? Dit is de weersverwachting voor de zomer in Gouda

Ga naar “Nieuwe ranglijst: zo scoort Gouda bij ‘aantrekkelijkste woonplaatsen van Nederland’”

Nieuwe ranglijst: zo scoort Gouda bij ‘aantrekkelijkste woonplaatsen van Nederland’

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “AARDBEIEN”

AARDBEIEN

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 juni 2023
Ga naar “Jumpsuit € 6,95”

Jumpsuit € 6,95

 • Action
 • Geldig t/m 6 juni 2023
Ga naar “Pluggerz van € 9,95 voor € 7,50”

Pluggerz van € 9,95 voor € 7,50

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Alle Mora en Van Dobben ovensnacks 2-6 stuks van € 4,58 voor € 3,43”

Alle Mora en Van Dobben ovensnacks 2-6 stuks van € 4,58 voor € 3,43

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Managementassistent”

Managementassistent

 • Stichting Samenwerkingsverband PO Midden-Holland
 • Parttime
Ga naar “Senior Analist Life Sciences”

Senior Analist Life Sciences

 • Checkmark Labrecruitment
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Huiskamerconcert aan de IJssellaan”

Huiskamerconcert aan de IJssellaan

 • T/m 31 dec
Ga naar “Tentoonstelling ‘Hete Vuren’ | Museum Gouda”

Tentoonstelling ‘Hete Vuren’ | Museum Gouda

 • Museum Gouda
 • Van 25 mei t/m 15 sep
Museum Gouda
Ga naar “<strong><em>World Press Photo naar Gouda</em></strong>”

World Press Photo naar Gouda

 • De Chocoladefabriek
 • Van 25 nov t/m 17 dec
Ga naar “Goudse Mont Martre”

Goudse Mont Martre

 • Markt
 • Van 7 jun t/m 30 aug
Ga naar “Swim to Fight Cancer Gouda”

Swim to Fight Cancer Gouda

 • 2 juli 2023