Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bizar! Er zwom dinsdagochtend een reebok in de Karnemelksloot

Door Eva van Dantzig 14 juli 2020

Ja, je leest het goed. Er zwom vanochtend – dinsdag 14 juli – een hert in de Karnemelksloot in Gouda. Gouwenaar Berry Boer zag het tafereel toen hij langs de sloot fietse en pakte direct zijn telefoon om het vast te leggen.

“Ik ben het maar gaan filmen anders gelooft niemand mij”, is te lezen bij de video die Berry op Facebook plaatsten. De politie ontving een melding van het dier dat te water was geraakt, maar eenmaal ter plaatse was het beest zelf al uit de sloot geklommen. “Het hert hebben we niet meer gezien”, vertelt een woordvoerder ons.

Waar het dier vandaan komt is nog onduidelijk… Onder de video laat iemand weten dat het dier een reebokje is en deze waarschijnlijk niet uit het Hertenkamp komt. “In het hertenkamp zitten alleen damherten.” Dit mysterie blijft dus nog even onopgelost. Andere lezers laten weten het dier zondag 12 juli op het Olympiaveld en in de Breevaart gezien te hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

Eerder dit jaar haalde brandweerman Andre Verkleij samen met de politie een ree uit de ’s Gravenbroekse Plas in Reeuwijk.

Ik werd geselecteerd door Hans Peter van den Haak en ik accepteerde de uitnodiging.Dag 3 van 10 daagse Brandweermannen Challenge.10 dagen lang selecteer ik een afbeelding uit een dag in het leven van vuur die impact op mij heeft of memorabel is geweest en zonder uitleg posten.Elke dag zal ik ook iemand nomineren om de uitdaging aan zijn Facebook-muur te kopiëren en te plakken.Dat zijn 10 dagen, 10 brand foto ' s en 0 uitleg.Wees dapper, heb moed, wees gepassioneerd!Vandaag nomineer ik Mischa Schouten

Posted by Andre Verkleij on Wednesday, 20 May 2020


Lees ook:

achter de vismarkt

Mooiste straat van Gouda: ‘Achter de Vismarkt is prachtig, maar de mensen maken de straat’

Of het nu om de mensen gaat of om de architectuur: we hebben een hoop mooie straten in Gouda. Maar w...

Oude garage wordt omgebouwd tot tientallen nieuwe huurwoningen

Je bent er vast weleens langsgefietst, de vervallen garage op de hoek de Noothoven van Goorstraat en...

Binnenkijken bij Mariska in Moordrecht: ‘Als de basis wit is, kun je veel kanten op’

Voor onze rubriek ‘Binnenkijken bij’ gaan wij wekelijks op pad en kijken wij binnen bij Goudse wonin...

adv.