Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn volgens jullie de beste nagelstudio’s van Gouda

Door Kirsten Spooren 23 augustus 2018

Even binnenwandelen voor een manicure, een Franse pedicure of ga je helemaal uit je dak met een nieuwe set gelnagels met glitter? Gouda is van top tot teen – pun intended – gevuld met nagelstudio’s, dus wij vroegen ons af: waar laten jullie het liefst je nagels doen? Dit zijn jullie favoriete nagelstudio’s!

Pagina 2/3
⟵ swipe swipe ⟶

NailMe

NailMe - nagelstudio gouda
Foto: NailMe

Er zijn megaveel nagelstudio’s in Gouda, dus een derde plek is zeker niet verkeerd. Deze eer gaat naar NailMe, die diverse keren door jullie werd genoemd. Waarom NailMe zo een fijne Nagelstudio is? Amber legt het uit: “Anca Wils is een erg vakkundige vrouw, maakt prachtige nagels met veel liefde en plezier. Echt een vakvrouw!”

Ook Jolanda is fan: “Het is een gezellige thuissalon vlakbij winkelcentrum Bloemendaal, maar daar merk je qua professionaliteit en hygiëne helemaal niets van, dat is bij Anca top geregeld! Bovendien is ze een ster met nagelversieringen.”


Meer over NailMe – Nagelstudio Gouda ontdekken?

NailMe – Nagelstudio Gouda manicure

Geopend10:00 - 13:30

Lekkenburg 32, Gouda

Bekijk meer:manicure

GOOD LOOX

nagelstudio's gouda
Foto: GoodLoox Gouda

Op een mooie tweede plek staat Vivian met haar schoonheidssalon & nagelstudio GOOD LOOX. Ladiva is fan: “Ik ben serieus bij zo veel meiden en nagelstudio’s geweest, maar kan echt oprecht zeggen dat GoodLoox de allerbeste is. Top kwaliteit nagels, ze werkt super netjes en ik krijg altijd van iedereen complimenten over mij nagels. Ik ben inmiddels vaste klant en wil nooit meer anders!”

Ook Mara is het hier mee eens: “Ze is betaalbaar, snel en blijft eindelijk echt een keer goed zitten! Met Vivian zelf is het ook oprecht gezellig.”


Meer over GOOD LOOX Gouda ontdekken?

GOOD LOOX Gouda manicure

Op aanvraag

Kattensingel 75, Gouda

Bekijk meer:manicure

Trendy Nails City

nagelstudios gouda
Foto: Trendy Nails City

Dat Trendy Nails City een hoop trouwe fans heeft, bewijst deze uitslag! Ze vroegen hun klanten om te stemmen en dat deden ze massaal. Met een grote meerderheid is Trendy Nails City dus verkozen tot de beste nagelstudio van Gouda. Een kleine greep uit alle reacties:

“Enkele jaren geleden kwam ik terecht bij Trendy Nails City omdat ik problemen had met de nagels van mijn handen”, vertelt Olga. “Mevrouw Dini Kramp heeft mij op vakkundige wijze hiervan af geholpen en sindsdien ben ik eigenlijk verslaafd aan haar salon, want elke 3 weken laat ik door haar mijn nagels verzorgen. Vakkundig, hygiënisch, degelijk, heel vriendelijk en betaalbaar. Zij heeft heel veel verstand van nagels en weet welke behandeling de juiste is voor eventuele problemen die zich voordoen. Deze salon verdient het naar mijn mening dubbel en dwars om genomineerd te worden.”

Ook Daphne is heel enthousiast: “Eigenaresse Diny zet zich vol enthousiasme in voor haar nagelstudio. Dit doet ze samen met twee andere fantastische medewerkers. Wat Trendy Nails City uniek maakt is dat het duidelijk merkbaar is dat er wordt gewerkt vanuit het hart. Er wordt goed geluisterd naar de klant en Diny en haar medewerkers willen oprecht goede kwaliteit leveren en de klant een ontspannen uurtje geven, met altijd een mooi resultaat.”


Meer over Trendy Nails City ontdekken?

Trendy Nails City manicure

Geopend10:00 - 18:00

Kleiwegstraat 20, Gouda

Bekijk meer:manicure

Lees ook:

schoonheidssalons in gouda

Voor wie toe is aan wat me-time: 5 x schoonheidssalons in Gouda

Voor een mooi uiterlijk kun je natuurlijk zelf aan de slag met een maskertje hier en een pincetje da...

7 x deze té lekkere sapjes drink je bij Miss Nice Banana en ze zijn nog gezond ook

De sapjes van Hesse-Anne van Miss Nice Banana zijn goed voor jong en oud om de nodige vitaminen binn...

 

Pagina 2/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.