Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

BN’ers gespot: Bas Smit en Nicolette van Dam waren in Gouda

Door Kirsten Spooren 17 augustus 2020

Wie zaterdag door de binnenstad van Gouda liep, had zomaar BN’ers Bas Smit en Nicolette van Dam tegen het lijf kunnen lopen. Het stel bezocht afgelopen zaterdag onder andere de Cheese Experience en kocht stroopwafels bij Mike van Berg’s Bakery

Bas Smit is een geboren en getogen Gouwenaar en wilde aan zijn gezin laten zien waar hij is opgegroeid. “Ik kom uit Gouda en dan moet je je kinderen natuurlijk wel even laten zien hoe zij kaas moeten maken’’, vertelt Bas op zijn Instagram.

Kaas en shoppen

Via het platform kon je zaterdag volgen waar Bas en Nicolette waren. Zo shopt Nicolette graag bij kledingwinkel Mitch aan de Kleiweg, wat volgens Bas het hoogtepunt van de dag was voor de meiden. Ook noemde hij ons Stadhuis het mooiste van Nederland, dus die heeft weer punten gescoord onder de Gouwenaars.

Bas Smit is een succesvolle ondernemer en staat vooral bekend om zijn grappige filmpjes op Instagram. Nicolette van Dam is bekend als actrice, presentatrice en ondernemer. Samen heeft het stel ruim 19 bedrijven, aldus het AD.

ieuwsgierig geworden naar de Cheese Experience? Wij gingen Bas en Nicolette voor:


Lees ook...

Ali B was weer eens in Gouda: ‘Museum is beter dan Netflix’

Niemand minder dan Ali B was dinsdag 11 augustus in Gouda. Samen met zijn 'vriend' burgemeester Piet...

adv.