Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rondje kerstshoppen: deze Goudse winkels mag je niet overslaan

Door Eva van Dantzig 6 december 2019

De laatste weken van het jaar staan natuurlijk in het teken van kerst, kerst en nog eens kerst. Dat betekent dat er cadeautjes gekocht moeten worden. Alle tips zijn dus welkom, dachten wij zo. Wij hebben een paar cadeau hotspots voor je uitgelicht:

Page 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Sieraden bij VanNienke

Foto: VVV

De sieraden van VanNienke zijn alles behalve standaard. Op haar vijfentwintigste ging ze naar de vakschool in Schoonhoven om goudsmid te worden. “Mijn grafische en architectonische achtergrond zijn de basis voor het ontwerpen van mijn sieraden. Naast het ontwikkelen van mijn eigen collecties, bestaat de mogelijkheid om samen met mij een persoonlijk sieraad te maken”, zegt Nienke. Klinkt als een perfect kerstcadeau, toch?


Meer over vanNienke Sieraden Gouda ontdekken?

vanNienke Sieraden Gouda juweliers

Gesloten10:00 - 17:00

Dubbele Buurt 10A, Gouda

Bekijk meer:juweliers

TOFF Concept

© TOFF Concept

Ben je op zoek naar cadeau’s, dan mag je deze winkel niet overslaan. Dit voor nog velen onbekende pareltje heeft de wauwfactor! Van de buitenkant lijkt het misschien een klein winkeltje, maar eenmaal binnen is er van alles te zien. Sieraden, woonaccessoires en cadeau’s, hier slaag je sowieso. En wat ook leuk is om te zien, achter de winkel zit een prachtige serre die dienst doet als koffie- lunch- én flexplek. En dat is nog niet alles, want ze hebben ook nog een heerlijke tuin waar je lekker kun zitten. Echt een verborgen pareltje, dus.


Meer over TOFF Concept ontdekken?

TOFF Concept conceptstores

Gesloten10:00 - 17:00

Zeugstraat 64, Gouda

Bekijk meer:conceptstores

Onze nieuwe winkel

onze-nieuwe-winkel aanbieding Gouda
Foto: Onze nieuwe winkel

Waarschijnlijk ken je deze winkel al veel langer dan je denkt. Ruim 16 jaar gingen zij namelijk door het leven onder de naam ‘kinderen aan het water’. Twee jaar geleden zijn zij verhuisd naar de overkant onder de naam ‘Onze nieuwe winkel’. Naast de vaste merken voor baby’s en kids verkopen zij ook de supertoffe kleding voor de hippe mama’s/dames van Lotte Oudshoorn Design.

Ben je dus op zoek naar iets leuks voor een vrouw of kind? Wedden dat je hier wat gaat vinden!


Meer over Onze nieuwe winkel ontdekken?

Onze nieuwe winkel kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Zeugstraat 42, Gouda

Bekijk meer:kledingwinkels

Chocola bij Olala Chocola

Foto: VVV Gouda

Met chocolade zit je natuurlijk altijd goed. Zeker als het om de chocolade van Olala gaat. De winkel vind je aan de Zeugstraat in een karakteristiek Gouds pand. Ze hebben een breed assortiment bonbons, chocoladerepen, holvormen, chocoladecadeaus, maatwerk, relatiegeschenken en niet te vergeten de slagroomtruffels. Doordat de winkel een open werkruimte heeft waardoor je kun zien hoe de producten tot stand komen.


Meer over Olala Gouda ontdekken?

Olala Gouda speciaalzaken

Vandaag gesloten

zeugstraat 4, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken

The Unique Store

©indebuurt Gouda

Marianne en Xanna Baas – moeder en dochter – openden afgelopen jaar ‘The Unique Store’, een winkel voor woondecoratie, kleding, sjaals, sieraden en unieke cadeau’s in de Nieuwe Marktpassage. Wie er nu langsloopt kijkt zijn ogen uit, want de hele winkel is omgetoverd tot een kerstwalhalla.


Meer over The Unique Store ontdekken?

The Unique Store cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Nieuwe- Marktpassage 5, Gouda

Bekijk meer:cadeauwinkels

Heb ik VIA

© indebuurt Gouda

Bij Heb ik VIA en Heb ik VIA Kids hebben ze het leukste en origineelste cadeautjes voor jong en oud. Van vintage tot modern, je kijkt je ogen uit. De twee schoonzussen staan elke dag vol nieuwe ideeën in de winkel.


Meer over Heb ik VIA ontdekken?

Heb ik VIA woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Lange Groenendaal 72A, Gouda

Bekijk meer:woonwinkels

Juffrouw Saartje

Foto: Facebook Juffrouw Saartje

Juffrouw Saartje is al lange tijd een begrip in Gouda. Je vindt er de leukste, kleurrijkste en vrolijkste hebbedingetjes van de stad. Ze hebben zoveel, dat je eigenlijk altijd wel met iets naar buiten komt. Bonnetjes worden nog met de hand geschreven en cadeautjes worden als een kunstwerkje ingepakt. Je vindt de winkel aan de Stoofsteeg en herkent het aan de kleurrijke etalages waar ze altijd kun best op doen.


Meer over Juffrouw Saartje ontdekken?

Juffrouw Saartje cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Stoofsteeg 19, Gouda

Bekijk meer:cadeauwinkels

Karakter

Foto: VVV

Kledingwinkel Karakter aan de Lange Groenendaal vindt duurzaamheid erg belangrijk. Ben je dus op zoek naar een cadeautje met deze eigenschap, dan ben je bij Karakter aan het goede adres. “Wij proberen onze collectie zoveel mogelijk te versterken met merken die deze zelfde visie uitdragen”, vertelt een medewerker. “We willen jou jezelf en vernieuwend laten voelen in onze kleding, zodat het een stukje van jou wordt.”


Meer over Karakter ontdekken?

Karakter kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Lange Groenendaal 49, Gouda

Bekijk meer:kledingwinkels

Wereldwinkel

wereldwinkel gouda
Foto: Wereldwinkel Gouda

De wereldwinkel aan de Lange Groenedaal is een winkel waar ruim dertig vrijwilligers werken. Ook bieden ze een bijzondere beleving in de winkel. “We onderscheiden ons van andere winkels door de boodschap die we meegeven met onze producten: ze zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.”

Ben je dus op zoek naar een eerlijk cadeau, dan zit je bij de Wereldwinkel wel goed. Ga je voor een (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen als origineel fairtrade cadeau.


Meer over Wereldwinkel Gouda ontdekken?

Wereldwinkel Gouda speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:30

Lange Groenendaal 38, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

Handig! Bij HEMA aan de Kleiweg hebben ze nu vijf zelfscankassa’s

Even snel wat halen bij de HEMA, dat zit er niet altijd in. Het is er vaak druk, waardoor je in de r...

Met deze kerstbal geef je jouw boom een extra Gouds tintje

Bij sommige staat ‘ie al weken, andere moeten er nog écht niet aan denken: de kerstboom in huis. Of ...

Dit zijn de 8 leukste speelgoedwinkels in Gouda

Nog even en dan is het alweer pakjesavond. De tijd vliegt deze maanden en voor je het weet is het ja...
Page 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.