De feestdagen komen er aan: bij Donna Petronella vind je heel veel leuke party outfits!

Aangeboden door Donna Petronella 23 december 2018

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat we in onze mooiste outfits aan tafel willen. Maar waar vind je nou echt leuke party outfits? Wij maakte een rondje door de stad en zagen deze outfits bij Donna Petronella.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Are you ready to party?

Foto: Donna Petronella

Er hangen heel veel mooie party outfits voor je klaar bij Donna Petronella. “Dit jaar zie je veel glitters, zowel subtiel als wat opvallender. De wijdvallende broek van Zhenzi heeft bijvoorbeeld een subtiele glitter en is perfect voor de feestdagen. Leuk te combineren met bijpassende tuniek of natuurlijk een witte blouse. Liever een kleurtje deze feestdagen? Geen probleem. Van kerstrood tot kobaltblauw, het komt allemaal terug in de party collectie”, vertelt Elly, eigenaresse van de winkel.

Donna Petronella kledingwinkels

Vandaag gesloten

Kleiwegstraat 6-8, Gouda

Bekijk meer:kledingwinkels

Fake Fur

Foto: Donna Petronella

“Dit Fake Fur jasje van Zhenzi is dé musthave van dit moment. Hij is makkelijk te combineren met verschillende kleuren en heeft een classy uitstraling voor tijdens de feestdagen. Maar ook na de feestdagen kun je dit mode-item gewoon dragen.”

New in store

Foto: Donna Petronella

Heb jij je glitterjurk al klaar hangen? Bij Donna Petronella begint de nieuwe voorjaarscollectie ook al binnen te druppelen. “Sportief en kleurrijk is de trend voor de komende periode. Leuke truien en vesten in mooie kleuren die comfortabel dragen. Ook de strepen ontbreken niet in de voorjaarscollectie”, zegt Elly.

SALE

Foto: Donna Petronella

Wil je niet al te veel geld uitgeven, de decembermaand is al zo duur… Er hangt ook een leuke verzameling kleding in de winkel met korting. Je shopt tijdens de SALE met flinke stapelkorting.

Lees ook:

Donna Petronella Gouda Plus size mode

Moeder en dochter verkopen kleding met een maatje meer aan de Kleiwegstraat

De perfecte jurk, broek of top vinden kan een hele uitdaging zijn. Winkel in, winkel uit. Het één va...
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.