Het team

Team indebuurt Gouda

De redactie van indebuurt Gouda zit midden in Gouda in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Gouda te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

indebuurt Gouda

indebuurt Gouda Houtmansgracht 1b 2801 KG Gouda

Navigeer naar

Redactie indebuurt Gouda

Eva van Dantzig

Commercieel Redacteur

Eva is een geboren en getogen Goudse! Opgegroeid aan een van de mooiste straten in Gouda - de Turfmarkt - en inmiddels woont ze samen met haar vriend aan Onder de Boompjes. Je kunt haar regelmatig tegenkomen in de stad, waar ze graag winkelt bij TOFF Concept of Heb ik VIA. Een wijntje drinkt ze het liefst bij De Zalm of Casa Chow. En voor een lekker maaltijd kun je d'r tegenkomen bij Eet- en Drinklokaal Kamphuisen, waar haar vriend in de keuken staat. Tel. | 06-20 539 768

Kirsten Spooren

Community Manager

Kirsten is voor een koppige Gouwenaar naar Gouda verhuisd, en woont al een paar jaar in één van de mooiste straten van het centrum: de Nieuwehaven. Haar favoriete plekken in de stad zijn Bodega 32 en Brasserie Copper. Elke zaterdag loopt ze ook rond op de gezelligste markt van Nederland. | Tel. 0611254356

Stagiaire Bo Bette

Bo Bette Neven

Stagiair

Bo Bette studeert Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en is dol op nieuws. Als echte verhalenverteller is taal dan ook haar beste vriend. Haar favoriete spots zijn Casa Chow en Gouds Glas. Je kan haar altijd even aanspreken, want deze kletskous houdt wel van een praatje.

Gastredacteuren

Christa Eekhuis

Gastredacteur

Nick van Rookhuijzen

Fotograaf/videograaf

Femke Peeters

Michelle Uittenbroek

Rogier Boer

Fotograaf

Yvonne Vleeming-Raafs

Amber van Dongen

Zeb van Drie

Fotograaf