Het team

Team indebuurt Gouda

De redactie van indebuurt Gouda zit midden in Gouda in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Gouda te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

indebuurt Gouda

indebuurt Gouda Houtmansgracht 1b 2801 KG Gouda

Navigeer naar

Redactie indebuurt Gouda

besparen in gouda

Kirsten Spooren

Community Manager

Kirsten is voor een koppige Gouwenaar naar Gouda verhuisd en woont al een paar jaar in één van de mooiste straten van het centrum: de Nieuwehaven. Haar favoriete plekken in de stad zijn Casa Chow en Brasserie Copper. Elke zaterdag loopt ze ook rond op de gezelligste markt van Nederland.

Yvonne Vleeming-Raafs

Freelancer

Yvonne is freelance redacteur en woont sinds 2010 in Gouda. Naast schrijven houdt ze van gezellig koffiedrinken. Dat doet ze het liefst bij Barista Café of Kaldi koffie. Haar favoriete tentje om lekker te eten is Vidocq. Als ze niet aan het schrijven is, dan is ze aan het zingen in een vocal group of aan het hardlopen.

Anne-Wil Rozendaal

Freelancer

Anne-Wil is een geboren en getogen Gouwenaar. De Lange Groenendaal is haar favoriete straat waar ze graag even rondstruint. Voor lekker eten gaat ze het liefst naar Casa Chow of Sam's Bakery. Naast schrijven wordt ze blij van bakken, kleding naaien, sporten en het uitproberen van 101 creatieve hobby's.

Nick van Rookhuijzen

Nick van Rookhuijzen

Freelance bureauredacteur

Nick is een echte Gouwenaar en kent de stad op zijn duimpje! Wonende aan de Nieuwehaven in het centrum met alles om de hoek. Zijn favoriete plekken zijn Casa Chow, Vidocq en Brasserie Copper.

Buurtbijdragers

Ruud Montagne

Fotograaf

Sportfotografie is de grote hobby van Ruud en dan met name zaal en beachvolleybal. Hij is eigenaar van de landelijke volleybalwebsite www.volleyinfo.nl waar al het volleybalnieuws , foto’s en video’s gepubliceerd wordt. Ruud heeft bijna altijd zijn camera bij zich als hij in Gouda loopt of fietst. De foto’s die hij van onze stad maakt publiceert hij op zijn Facebook pagina “ in en om Gouda” Een bijdrage leveren op het gebied van fotografie aan In de Buurt Gouda doet hij sinds kort en met heel veel plezier.

Christa Eekhuis

Buurtbijdrager

Hi! Ik ben Christa en ben sinds 2018 Gastredacteur bij Indebuurt Gouda! Hier ga ik me vooral verdiepen in Mysteries in en rondom Gouda. Naast schrijven ben ik druk met mijn nieuwe baan en hobby's, zoals sporten en taarten bakken. Weet jij nog een leuk mysterie? Geef die dan vooral door!

Goudse Verhalen

De Chocoladefabriek is op zoek naar Goudse Verhalen. Verhalen van Gouwenaars, jong en oud, maar ook van oud-stadsgenoten, bezoekers en werknemers. Verhalen over grote en kleine gebeurtenissen in het verleden, het heden en de toekomst. Al die verhalen worden zorgvuldig en duurzaam bewaard. In 2022, als Gouda 750 jaar stadsrechten viert, wordt de schat aan verhalen op een bijzondere manier aan de stad overhandigd. Zo geven we samen Gouda door! Schrijf je mee?

Zeb van Drie

Buurtbijdrager

Zeb is freelance fotograaf en woont sinds 2017 in Gouda. De historisch en gezellige binnenstad van Gouda trok zijn aandacht. “Ik ben altijd observerend onderweg om mooie momenten en beelden vast te leggen met mijn camera. Uniekheid zit in hele kleine dingen en die uniekheid van mens, stad en natuur probeer ik keer op keer vast te leggen.” Naast zijn werk als fotograaf is Zeb werkzaam als pianodocent in Gouda en Waddinxveen. Lees hier meer over Zeb (https://zebvandrie.nl)

Jan Willem de Wit

Lid van Vereniging voor Weer en Klimatologie, lid van Weerclub Gouda. Op zaterdag en zondag doe ik de weerpraatjes bij RTV Gouwestad, doordeweeks bij Gouda FM. Ook ben ik waarnemer voor Omroep West.