Het team

Team indebuurt Gouda

De redactie van indebuurt Gouda zit midden in Gouda in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Gouda te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

indebuurt Gouda

indebuurt Gouda Houtmansgracht 1b 2801 KG Gouda

Navigeer naar

Redactie indebuurt Gouda

Eva van Dantzig

Commercieel Redacteur

Eva is een geboren en getogen Goudse! Opgegroeid aan een van de mooiste straten in Gouda: de Turfmarkt. Als commercieel redacteur is Eva verantwoordelijk voor alle branded content stukken op indebuurt. Heb je interesse in een mooi verhaal over jouw onderneming of wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail haar dan gerust: [email protected] | 06-20 539 768

Kirsten Spooren

Community Manager

Kirsten is voor een koppige Gouwenaar naar Gouda verhuisd, en woont al een paar jaar in één van de mooiste straten van het centrum: de Nieuwehaven. Haar favoriete plekken in de stad zijn Bodega 32 en Brasserie Copper. Elke zaterdag loopt ze ook rond op de gezelligste markt van Nederland.

Gastredacteuren

Yvonne Vleeming-Raafs

Yvonne is freelance redacteur en woont sinds 2010 in Gouda. Naast schrijven houdt ze van gezellig koffiedrinken. Dat doet ze het liefst bij Barista Café of Kaldi koffie. Haar favoriete tentje om lekker te eten is Vidocq. Als ze niet aan het schrijven is, dan is ze aan het zingen in een vocal group of aan het hardlopen.

Christa Eekhuis

Gastredacteur

Christa is als geboren en getogen Goudse erg nieuwsgierig aangelegd en houdt van schrijven. De perfecte combinatie voor een rol als gastredacteur mysteries bij indebuurt! Haar favoriete plekjes zijn bij Casa Chow, Brownies en Downies en Miss Nice Banana! Om Kruim niet te vergeten als heerlijke buiten de deur werkplek.

Femke Peeters

Michelle Uittenbroek

Goudse Verhalen

De Chocoladefabriek is op zoek naar Goudse Verhalen. Verhalen van Gouwenaars, jong en oud, maar ook van oud-stadsgenoten, bezoekers en werknemers. Verhalen over grote en kleine gebeurtenissen in het verleden, het heden en de toekomst. Al die verhalen worden zorgvuldig en duurzaam bewaard. In 2022, als Gouda 750 jaar stadsrechten viert, wordt de schat aan verhalen op een bijzondere manier aan de stad overhandigd. Zo geven we samen Gouda door! Schrijf je mee?

Rogier Boer

Fotograaf

Hallo. Ik ben Rogier. Leuk dat je dit leest. Ik maak foto’s voor in de buurt Gouda en ik vind het heerlijk om rond te lopen met mijn fotocamera. Met mijn foto’s wil ik Gouda op een unieke manier laten zien.

Zeb van Drie

Fotograaf

Zeb is freelance fotograaf en woont sinds 2017 in Gouda. De historisch en gezellige binnenstad van Gouda trok zijn aandacht. “Ik ben altijd observerend onderweg om mooie momenten en beelden vast te leggen met mijn camera. Uniekheid zit in hele kleine dingen en die uniekheid van mens, stad en natuur probeer ik keer op keer vast te leggen.” Naast zijn werk als fotograaf is Zeb werkzaam als pianodocent in Gouda en Waddinxveen. Lees hier meer over Zeb (https://zebvandrie.nl)