Team indebuurt Gouda

De redactie van indebuurt Gouda zit aan het Crabethpark in Gouda. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Gouda te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Gouda

indebuurt Gouda
Crabethpark 5
2801 Gouda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Gouda

Eva van Dantzig

Commercieel Redacteur Eva van Dantzig indebuurt Gouda

Eva heeft twintig jaar midden in de binnenstad van Gouda gewoond. Nu woont ze net buiten de binnenstad boven Restaurant/Wine bar UNIQUE. Vind je haar daar niet, dan vind je haar wel bij De Zalm, in één van de winkels op de Kleiweg of bij ijssalon David’s Gelato. Lees hier meer over Eva.

E: [email protected]

Kirsten Spooren

Community Manager kirsten indebuurt

Kirsten is voor een koppige Gouwenaar naar Gouda verhuisd, en woont al een paar jaar in één van de mooiste straten van het centrum: de Nieuwehaven. Haar favoriete plekken in de stad zijn Bodega 32, Brasserie Copper en de toko EurAzië. Elke zaterdag loopt ze ook rond op de gezelligste markt van Nederland. Lees hier meer over Kirsten.

E: [email protected]

Merel Jansen

Gastredacteur merel jansen

Merel woont al haar hele leven in Gouda, momenteel in de wijk Plaswijck vlakbij het winkelcentrum Bloemendaal. Elke week schrijft ze over de rubriek ‘Mysterie opgelost.’ Het is voor haar iedere week een uitdaging om toch een antwoord te vinden op een vraag. Lees hier meer over Merel.

Arjan van Essen

Gastredacteur

Straten zijn helemaal zijn ding. Voor zijn werk op de Driestar en daarnaast zijn betrokkenheid bij de Sint Jan, doorkruist Arjan dagelijks de stad. Voor de rubriek ‘Verliefd op Gouda‘ schrijft hij over zijn favoriete straten in Gouda. Lees hier meer over Arjan.