Het team

Team indebuurt Gouda

De redactie van indebuurt Gouda zit midden in Gouda in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Gouda te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

indebuurt Gouda

indebuurt Gouda Houtmansgracht 1b 2801 KG Gouda

Navigeer naar

Redactie indebuurt Gouda

Eva van Dantzig

Commercieel Redacteur

Eva is een geboren en getogen Goudse! Opgegroeid aan een van de mooiste straten in Gouda - de Turfmarkt - en inmiddels woont ze samen met haar vriend aan Onder de Boompjes. Je kunt haar regelmatig tegenkomen in de stad, waar ze graag winkelt bij TOFF Concept of Heb ik VIA. Een wijntje drinkt ze het liefst bij De Zalm of Casa Chow.

Kirsten Spooren

Community Manager

Kirsten is voor een koppige Gouwenaar naar Gouda verhuisd en woont al een paar jaar in één van de mooiste straten van het centrum: de Nieuwehaven. Haar favoriete plekken in de stad zijn Casa Chow en Brasserie Copper. Elke zaterdag loopt ze ook rond op de gezelligste markt van Nederland.

Nick van Rookhuijzen

Nick van Rookhuijzen

Community Manager

Nick is een echte Gouwenaar en kent de stad op zijn duimpje! Wonende aan de Nieuwehaven in het centrum met alles om de hoek. Zijn favoriete plekken zijn Casa Chow, Vidocq en Brasserie Copper.

Buurtbijdragers

Yvonne Vleeming-Raafs

Yvonne is freelance redacteur en woont sinds 2010 in Gouda. Naast schrijven houdt ze van gezellig koffiedrinken. Dat doet ze het liefst bij Barista Café of Kaldi koffie. Haar favoriete tentje om lekker te eten is Vidocq. Als ze niet aan het schrijven is, dan is ze aan het zingen in een vocal group of aan het hardlopen.

Christa Eekhuis

Buurtbijdrager

Hi! Ik ben Christa en ben sinds 2018 Gastredacteur bij Indebuurt Gouda! Hier ga ik me vooral verdiepen in Mysteries in en rondom Gouda. Naast schrijven ben ik druk met mijn nieuwe baan en hobby's, zoals sporten en taarten bakken. Weet jij nog een leuk mysterie? Geef die dan vooral door!

Femke Peeters

Buurtbijdrager

Femke woont al haar hele leven in Gouda en ze heeft het hier erg naar haar zin. Je kan haar vaak vinden in het centrum. Zo zit ze graag op het terras en vindt ze het leuk om met haar vrienden zaterdagavond naar Friends te gaan. Daarnaast is ze veel bezig met filmen en schrijven voor haar opleiding journalistiek. Het schrijven doet ze nu ook met plezier voor indebuurt Gouda.

Michelle Uittenbroek

Buurtbijdrager

Goudse Verhalen

De Chocoladefabriek is op zoek naar Goudse Verhalen. Verhalen van Gouwenaars, jong en oud, maar ook van oud-stadsgenoten, bezoekers en werknemers. Verhalen over grote en kleine gebeurtenissen in het verleden, het heden en de toekomst. Al die verhalen worden zorgvuldig en duurzaam bewaard. In 2022, als Gouda 750 jaar stadsrechten viert, wordt de schat aan verhalen op een bijzondere manier aan de stad overhandigd. Zo geven we samen Gouda door! Schrijf je mee?

Rogier Boer

Buurtbijdrager

Hallo. Ik ben Rogier. Leuk dat je dit leest. Ik maak foto’s voor in de buurt Gouda en ik vind het heerlijk om rond te lopen met mijn fotocamera. Met mijn foto’s wil ik Gouda op een unieke manier laten zien.

Zeb van Drie

Buurtbijdrager

Zeb is freelance fotograaf en woont sinds 2017 in Gouda. De historisch en gezellige binnenstad van Gouda trok zijn aandacht. “Ik ben altijd observerend onderweg om mooie momenten en beelden vast te leggen met mijn camera. Uniekheid zit in hele kleine dingen en die uniekheid van mens, stad en natuur probeer ik keer op keer vast te leggen.” Naast zijn werk als fotograaf is Zeb werkzaam als pianodocent in Gouda en Waddinxveen. Lees hier meer over Zeb (https://zebvandrie.nl)

Kristen Signer

Columnist Kristen Signer (27) is juf op een basisschool en sinds kort gesetteld in een appartement in de binnenstad van Gouda. De van oorsprong Haastrechtse bracht een groot deel van haar jeugd door in Gouda. Ook studeerde en woonde ze een aantal jaar in Utrecht. Voor indebuurt Gouda schrijft ze elke twee weken over haar ervaringen als millennial: dingen die ze meemaakt in Gouda, verhalen over daten en de apps die daar tegenwoordig bij komen kijken, uitgaan en het leven in het Goudse.