Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Gouda

De redactie van indebuurt Gouda zit aan de Zeugstraat in Gouda. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Gouda te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Gouda

indebuurt Gouda
Zeugstraat 64
2801 JD Gouda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Gouda

Eva van Dantzig

Commercieel Redacteur

Eva heeft twintig jaar midden in de binnenstad van Gouda gewoond. Nu woont ze net buiten de binnenstad boven Restaurant/Wine bar Unique. Vind je haar daar niet, dan vind je haar in één van de winkels op de Kleiweg of op het terras. Lees hier meer over Eva.

E: [email protected]
T: 06 20 539 768

 

Kirsten Spooren

Community Manager

Kirsten is voor een koppige Gouwenaar naar Gouda verhuisd, en woont al een paar jaar in één van de mooiste straten van het centrum: de Nieuwehaven. Haar favoriete plekken in de stad zijn Bodega 32, Brasserie Copper en de toko EurAzië. Elke zaterdag loopt ze ook rond op de gezelligste markt van Nederland. Lees hier meer over Kirsten.

E: [email protected]
T: 06 11 25 43 56

Gastredacteuren

Rogier Boer

Fotograaf

Rogier woont midden in het centrum van Gouda met uitzicht op de markt. Hij maakt foto’s en vertelt verhalen voor indebuurt Gouda en vindt het heerlijk om rond te lopen met zijn fotocamera.  Met zijn foto’s laat hij Gouda op een unieke manier zien. Hij komt met zijn camera op plekken komt waar je als ‘gewone’ Gouwenaar niet zomaar terecht komt.

Guusje Bout

Gastredacteur 'Favorieten van...

Guusje is een jaar geleden in Gouda komen wonen. Vanaf dag één was zij hier al helemaal op haar plek. Het leuke dorpsgevoel en de mooie grachten, had zij niet in Zoetermeer. Wanneer ze even tijd heeft is zij te vinden in de stad om te shoppen of ze is te vinden op een terrasje. Lees hier meer over Guusje.

Christa Eekhuis

Gastredacteur 'Mysteries'

Christa woont haar hele leven al in Gouda, maar weet nog steeds niet alles over haar stad. Sinds kort schrijft ze graag artikelen over de Wetenschap en nu dus ook bij indebuurt Gouda. Ze gaat voor jullie op zoek naar mysteries in en rondom Gouda om deze met jullie te kunnen delen! Mocht ze niet bezig zijn met haar werk of het schrijven, dan is ze in de sportschool of zit ze op de bank met een heerlijk boek!

Nick van Rookhuijzen

Fotograaf en videomaker goudse kaasweetjes

Nick woont al zijn hele leven in Gouda, waarvan de laatste 6 jaar in het mooie oude centrum. Geschiedenis en familie is belangrijk, aangezien het huis waar hij nu in woont door zijn opa gebouwd is. Naast geschiedenis & foto’s maken, is hij nu veel bezig met filmen en wil die nieuwe passie voor indebuurt Gouda gaan inzetten. Lees hier meer over Nick.

Petra van Barneveld

Columnist

Petra woont sinds twee jaar in Gouda. Nu ze de stad een beetje kent is het tijd om echt in te burgeren in de stad. En ze neemt jullie mee in haar ontdekkingstocht door Gouda. Ze is vooral in de weekenden en avonduren in de stad te vinden om ergens wat te eten of te drinken. Onderweg naar het café of restaurant duikt ze vaak nog even een winkel in. Maar je kan d’r ook spotten langs de grachten, waar ze graag een wandeling maakt.

Yvonne Vleeming-Raafs

Gastredacteur 'Eten en drinken' yvonne vleeming-raafs

Yvonne is voor de liefde van Rotterdam naar Gouda verhuisd en woont inmiddels alweer bijna 10 jaar in Gouda. Ze houdt van gezellig koffie drinken en doet dat het liefst bij Barista Café of Kaldi koffie. En de plek op de foto is ook een favoriete plek om lekker te lunchen of koffie te drinken. Weet jij waar dit is? Een hint…je kunt er ook boeken lenen. Haar favoriete tentje om lekker uit eten te gaan is Vidocq. Als ze niet in de stad rond aan het struinen is of aan het werken of schrijven, dan is ze aan het zingen in een vocal group of aan het hardlopen.

Jort van Meeteren

Columnist

Jort is een geboren en getogen Gouwenaar, maar ontdekt nog regelmatige mooie en interessante plekken in de stad waar hij nog nooit geweest was. Hij drinkt graag een goede cappuccino bij Bagels & Beans en is vaak te vinden in één van de platenzaken. Voor indebuurt combineert hij zijn passie voor muziek met de interesse voor mooie verhalen, voor en door Gouwenaars. Lees hier meer over Jort >>>

Esmée Straver

Gastredacteur 'Toen in'

Esmée is een geboren en getogen Gouwenaar. Ook al studeert ze nu al twee jaar in Utrecht, Gouda laat haar toch niet los. Esmée is altijd op zoek naar de leukste verhalen, zeker over Gouda. Als ze niet schrijft dan, struint ze graag winkeltjes af op zoek naar de leukste hebbedingetjes of drinkt ze gezellig een drankje (het liefst op het terras in de zon!) Haar favoriete plekken in Gouda zijn Gewoon Gouds, L’Angolo Divino, Casa Chow, de Chocoladefabriek en Heb ik VIA