Team indebuurt Gouda

De redactie van indebuurt Gouda zit aan het Crabethpark in Gouda. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Gouda te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Gouda

indebuurt Gouda
Zeugstraat 64
2801 JD Gouda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Gouda

Eva van Dantzig

Commercieel Redacteur

Eva heeft twintig jaar midden in de binnenstad van Gouda gewoond. Nu woont ze net buiten de binnenstad boven Restaurant/Wine bar Unique. Vind je haar daar niet, dan vind je haar in één van de winkels op de Kleiweg of op het terras. Lees hier meer over Eva.

E: [email protected]

Kirsten Spooren

Community Manager

Kirsten is voor een koppige Gouwenaar naar Gouda verhuisd, en woont al een paar jaar in één van de mooiste straten van het centrum: de Nieuwehaven. Haar favoriete plekken in de stad zijn Bodega 32, Brasserie Copper en de toko EurAzië. Elke zaterdag loopt ze ook rond op de gezelligste markt van Nederland. Lees hier meer over Kirsten.

E: [email protected]

Gastredacteuren

Arjan van Essen

Gastredacteur 'Verliefd op Gouda'

Straten zijn helemaal zijn ding. Voor zijn werk op de Driestar en daarnaast zijn betrokkenheid bij de Sint Jan, doorkruist Arjan dagelijks de stad. Voor de rubriek ‘Verliefd op Gouda‘ schrijft hij over zijn favoriete straten in Gouda. Lees hier meer over Arjan.

Sophie Laurence

Gastredacteur 'Favorieten van' popronde gouda

Sophie is voor de liefde naar Gouda verhuisd. Je kan haar herkennen aan haar rode haren en vrolijke jurkjes. Als ze niet zit te schrijven vind je haar waarschijnlijk bij David’s Gelato, want ijs is haar grootste verslaving. Mocht dat niet het geval zijn, is de kans groot dat ze ergens op de Markt wijn zit te drinken. Van haar mag het 365 dagen per jaar terrasjesweer zijn. Lees hier meer over Sophie.

Rogier Boer

Fotograaf

Rogier woont midden in het centrum van Gouda met uitzicht op de markt. Hij maakt foto’s en vertelt verhalen voor in de buurt Gouda en vindt het heerlijk om rond te lopen met zijn fotocamera.  Met zijn foto’s laat hij Gouda op een unieke manier zien. Hij komt met zijn camera op plekken komt waar je als ‘gewone’ Gouwenaar niet zomaar terecht komt.

Christa Eekhuis

Gastredacteur 'Mysteries'

Christa woont haar hele leven al in Gouda, maar weet nog steeds niet alles over haar stad. Sinds kort schrijft ze graag artikelen over de Wetenschap en nu dus ook bij indebuurt Gouda. Ze gaat voor jullie op zoek naar mysteries in en rondom Gouda om deze met jullie te kunnen delen! Mocht ze niet bezig zijn met haar werk of het schrijven, dan is ze in de sportschool of zit ze op de bank met een heerlijk boek!

 

Nick van Rookhuijzen

Fotograaf en videomaker goudse kaasweetjes

Nick woont al zijn hele leven in Gouda, waarvan de laatste 6 jaar in het mooie oude centrum. Geschiedenis en familie is belangrijk, aangezien het huis waar hij nu in woont door zijn opa gebouwd is. Naast geschiedenis & foto’s maken, is hij nu veel bezig met filmen en wil die nieuwe passie voor indebuurt Gouda gaan inzetten. Lees hier meer over Nick.

Petra van Barneveld

Gastredacteur 'Spoedcursus Gouds'

Petra woont sinds twee jaar in Gouda. Nu ze de stad een beetje kent is het tijd om echt in te burgeren in de stad. En ze neemt jullie mee in haar ontdekkingstocht door Gouda. Ze is vooral in de weekenden en avonduren in de stad te vinden om ergens wat te eten of te drinken. Onderweg naar het café of restaurant duikt ze vaak nog even een winkel in. Maar je kan d’r ook spotten langs de grachten, waar ze graag een wandeling maakt.