Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Gouda

De redactie van indebuurt Gouda zit aan de Houtsmangracht in Gouda. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Gouda te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Gouda

indebuurt Gouda
Houtmansgracht 1b
2801 KG Gouda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Gouda

Eva van Dantzig

Commercieel Redacteur

Eva heeft twintig jaar midden in de binnenstad van Gouda gewoond. Nu woont ze met haar vriend in Korte Akkeren. Ze zit graag op een terrasje aan de Markt of maakt mooie wandelen in de omgeving van Gouda met hond Guusje. Lees hier meer over Eva.

E: [email protected]
T: 06 20 539 768

 

Kirsten Spooren

Community Manager

Kirsten is voor een koppige Gouwenaar naar Gouda verhuisd, en woont al een paar jaar in één van de mooiste straten van het centrum: de Nieuwehaven. Haar favoriete plekken in de stad zijn Bodega 32, Brasserie Copper en de toko EurAzië. Elke zaterdag loopt ze ook rond op de gezelligste markt van Nederland. Lees hier meer over Kirsten.

E: [email protected]
T: 06 11 25 43 56

Gastredacteuren

Zeb van Drie

Fotograaf

Zeb is freelance fotograaf en woont sinds 2017 in Gouda. De historisch en gezellige binnenstad van Gouda trok zijn aandacht. “Ik ben altijd observerend onderweg om mooie momenten en beelden vast te leggen met mijn camera. Uniekheid zit in hele kleine dingen en die uniekheid van mens, stad en natuur probeer ik keer op keer vast te leggen.” Naast zijn werk als fotograaf is Zeb werkzaam als pianodocent in Gouda en Waddinxveen. Lees hier meer over Zeb (https://zebvandrie.nl)

Femke Peeters

Gastredacteur

Femke woont al haar hele leven in Gouda en ze heeft het hier erg naar haar zin. Je kan haar vaak vinden in het centrum. Zo zit ze graag op het terras en vindt ze het leuk om met haar vrienden zaterdagavond naar Friends te gaan. Daarnaast is ze veel bezig met filmen en schrijven voor haar opleiding journalistiek. Het schrijven doet ze nu ook met plezier voor indebuurt Gouda.

Christa Eekhuis

Gastredacteur

Christa woont haar hele leven al in Gouda, maar weet nog steeds niet alles over haar stad. Sinds kort schrijft ze graag artikelen over de Wetenschap en nu dus ook bij indebuurt Gouda. Ze gaat voor jullie op zoek naar mysteries in en rondom Gouda om deze met jullie te kunnen delen! Mocht ze niet bezig zijn met haar werk of het schrijven, dan is ze in de sportschool of zit ze op de bank met een heerlijk boek!

Nick van Rookhuijzen

Fotograaf en videomaker goudse kaasweetjes

Nick woont al zijn hele leven in Gouda, waarvan de laatste 6 jaar in het mooie oude centrum. Geschiedenis en familie is belangrijk, aangezien het huis waar hij nu in woont door zijn opa gebouwd is. Naast geschiedenis & foto’s maken, is hij nu veel bezig met filmen en wil die nieuwe passie voor indebuurt Gouda gaan inzetten. Lees hier meer over Nick.

Petra van Barneveld

Columnist

Petra woont sinds twee jaar in Gouda. Nu ze de stad een beetje kent is het tijd om echt in te burgeren in de stad. En ze neemt jullie mee in haar ontdekkingstocht door Gouda. Ze is vooral in de weekenden en avonduren in de stad te vinden om ergens wat te eten of te drinken. Onderweg naar het café of restaurant duikt ze vaak nog even een winkel in. Maar je kan d’r ook spotten langs de grachten, waar ze graag een wandeling maakt.

Yvonne Vleeming-Raafs

Gastredacteur yvonne vleeming-raafs

Yvonne is voor de liefde van Rotterdam naar Gouda verhuisd en woont inmiddels alweer bijna 10 jaar in Gouda. Ze houdt van gezellig koffie drinken en doet dat het liefst bij Barista Café of Kaldi koffie. En de plek op de foto is ook een favoriete plek om lekker te lunchen of koffie te drinken. Weet jij waar dit is? Een hint…je kunt er ook boeken lenen. Haar favoriete tentje om lekker uit eten te gaan is Vidocq. Als ze niet in de stad rond aan het struinen is of aan het werken of schrijven, dan is ze aan het zingen in een vocal group of aan het hardlopen.

Rogier Boer

Fotograaf

Rogier woont midden in het centrum van Gouda met uitzicht op de markt. Hij maakt foto’s en vertelt verhalen voor indebuurt Gouda en vindt het heerlijk om rond te lopen met zijn fotocamera.  Met zijn foto’s laat hij Gouda op een unieke manier zien. Hij komt met zijn camera op plekken komt waar je als ‘gewone’ Gouwenaar niet zomaar terecht komt.

Jort van Meeteren

Columnist

Jort is een geboren en getogen Gouwenaar, maar ontdekt nog regelmatige mooie en interessante plekken in de stad waar hij nog nooit geweest was. Hij drinkt graag een goede cappuccino bij Bagels & Beans en is vaak te vinden in één van de platenzaken. Voor indebuurt combineert hij zijn passie voor muziek met de interesse voor mooie verhalen, voor en door Gouwenaars. Lees hier meer over Jort >>>

Michelle Uittenbroek

Vlogger

Michelle woont nu 2,5 jaar in hartje centrum van Gouda en is in die tijd steeds gekker geworden op dit fijne stadje. Haar favoriete momentje van de week bestaat uit de zaterdag- of zondagochtend, beginnend met een ochtendwandeling door de stad, gevolgd door een koffietje op de Markt waarbij een Punselie koekje natuurlijk niet bij mag ontbreken! Sinds een paar maanden pakt ze regelmatig de camera erbij om stukjes uit haar leven vast te leggen in vlog-vorm. Het maken van video’s is in korte tijd uitgegroeid tot een passie, vandaar dat ze naast haar eigen YouTube-kanaal MIES., maandelijks video’s zal maken voor indebuurt Gouda. Ze gaat op pad voor de bucketlist rubriek, waarbij ze jullie meeneemt in de must to-do’s van Gouda.

Hanneleen van der Roo Doolaard

Gastredacteur

Hanneleen is geboren in Bodegraven, maar verhuisde zeven jaar geleden naar Gouda en is sindsdien helemaal thuis in de stad. Na al die jaren kan ze zich nog steeds verwonderen over de mooie oude panden in de stad en maakt ze regelmatig een rondje om te kijken hoe lege panden opnieuw worden ingericht. Ze volgt een opleiding journalistiek en is momenteel bezig met een minor ‘Filosofie, wereldreligies en spiritualiteit’. In haar vrije tijd doet ze graag een koffietje bij de Barista en in het weekend is ze vaak te vinden bij BarBier. Verder kijkt ze graag rond in haar favoriete winkel Heb ik VIA.