Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijken: kleurrijk Gouds huis speelt rol in programma Wie Woont Waar?

Door Kirsten Spooren 18 februari 2020

Binnenkijken bij andere mensen, we houden ervan. Het televisieprogramma van RTL4 is dan ook heerlijk om naar te kijken. In Wie Woont Waar? bezoeken deelnemers elkaars huizen en moeten ze raden wie in welk huis woont. Tijdens de laatste aflevering van maandag 17 februari speelde er een bekend gezicht mee, namelijk niemand minder dan Irene Klein Haneveld van Bijbelshop Samma. 

De vier deelnemers weten van elkaar niet wie waar woont en bezoeken vijf huizen, waarvan één een fophuis is. Vervolgens moeten ze raden welk huis van wie is. Tijdens deze aflevering blijkt Irene een goede actrice te zijn, want bijna niemand raad in welk huis zij woont.

Let op: spoilers

De oplettende lezer weet dat wij Irene eerder hebben geïnterviewd over haar bijzondere woning. Het kleurrijke huis vind je aan de Turfmarkt, boven Bijbelshop Samma. Normaal ziet Irene er ook een stuk kleurrijker uit, maar speciaal voor dit programma droeg ze iets ingetogeners. Terwijl de deelnemers door het huis van Irene dwaalden, reageerde zij zelf bij elke kamer heel verbaasd. Bijna niemand had Irene geplaatst in het bijzondere huis.

Terugkijken

Ben jij benieuwd naar de uitzending van maandag 18 februari? Je kunt het programma terugkijken via Uitzending gemist of Videoland. Wie Woont Waar? is elke maandag te zien op RTL4 om 21.30 uur.

Benieuwd achter het verhaal van Irene haar huis? Lees dan het interview:

irene klein haneveld

Binnenkijken bij Irene: ‘Na een heftige tijd kon ik wel wat kleur in mijn leven gebruiken’

Iedereen kent Bijbelshop Samma aan de Turfmarkt wel, met zijn kleurige luifels, vrolijke etalages en...

Meer over

Gouwenaars

adv.