Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mariëtte (50) heeft hooikoorts: ‘Geen dubbele dosis medicatie meer, maar een zoutkamer’

Aangeboden door Salt Clinic Gouda 15 april 2019

Mariëtte Kok is kleuterjuf en heeft al van jongs af aan last van hooikoorts. Mariëtte kwam uiteindelijk terecht bij Angela van Salt Clinic. “Ik was heel afwachtend en had totaal niet verwacht dat het zo goed zou helpen”, vertelt Mariëtte.

“Toen ik dertien jaar oud was, kreeg ik voor het eerst last van hooikoorts. Het is begonnen toen ik op scouting was en ik met een rugzak door het hoge gras liep. Mijn ogen begonnen erg te jeuken. Dat werd zo erg dat ik op een gegeven moment met mijn ogen dicht moest lopen.”

Dubbele dosis medicatie

Mariëtte slikt het hele jaar door medicijnen. “Ik heb meerdere allergieën en krijg in februari/maart al last van de boompollen. Ik nam dan altijd een dubbele dosis medicatie.”

Salt Clinic Gouda
Foto: Salt Clinic

Toen Mariëtte een krantenartikel las over Salt Clinic was ze eerst nog een beetje sceptisch. “Ik had ook van een vriendin gehoord dat een zoutkamer mij wel eens zou kunnen helpen bij mijn klachten. Toen ik het daarna ook nog tegen kwam op Facebook heb ik gelijk een afspraak gemaakt.”

Na één sessie al verschil

“Ik had totaal niet verwacht dat het zo goed zou helpen. Ik was heel afwachtend, omdat ik al zoveel uitgeprobeerd had. Na de eerste proefsessie merkte ik gelijk verschil en wist ik dat ik er mee verder moest gaan. Ik heb vijf jaar lang immunotherapie gehad, maar met de zoutkamer merkte ik veel sneller resultaat. Ik ben echt heel blij met de verlichting van mijn klachten.”

‘Twee keer per week in de zoutkamer’

“Ik ga in het begin van de hooikoorts periode twee keer per week in de zoutkamer. Daarna bouw ik het af naar één keer per week tijdens de weken tot de zomer. In het verleden had ik ook last in de zomer, maar ik heb vorig jaar na al mijn Halotherapie sessies geen extra last gehad in de zomer. Het blijft dus echt zijn werk doen.”

Aanrader?

“Ja! Absoluut”, zegt Mariëtte. “Ik heb er echt veel baat bij. Wat ook erg fijn is, dat je gewoon een rustmomentje voor jezelf hebt en heel je lichaam ontspant. Na de sessie gaat de ervaring nog even door. Je drinkt lekker een kopje thee en praat even gezellig met Angela of andere mensen die er ook zitten. Ik zou het iedereen aanraden.”


Meer over Salt Clinic Gouda ontdekken?

Salt Clinic Gouda zorg

Gesloten10:00 - 13:30 |14:00 - 19:00

Lekkenburg 2 (2e verdieping), Gouda

Bekijk meer:zorg

Lees ook:

Nieuw: meditatie sessies in de zoutkamer bij Salt Clinic

Zoek je meer balans in de dagelijkse hectiek en heb je altijd al willen leren mediteren? Dat kan! S...
salt clinic

Goudse Angela (32): ‘Ik probeer zelf één of twee keer per week in de zoutkamer te gaan’

Eens in de zoveel tijd kom je een ondernemer tegen met een bijzonder bedrijf. Zo raakten we in gespr...

Last van huidproblemen? De zoutkamer van Angela kan je helpen

Wist jij dat de huid het grootste orgaan is van je lichaam? En dat het je beschermt tegen bacteriën,...

adv.