Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ka-ching! Deze Goudse families en streekgenoten staan in de Quote 500

Door Kirsten Spooren 9 november 2019

Elk jaar zitten we erop te wachten: het lijstje van tijdschrift Quote met de vijfhonderd állerrijkste Nederlanders. We bladerden de Quote 500 grondig door en vonden Goudse families en streekgenoten terug in het overzicht met rijke stinkerds.

In de lijst van families staat de Goudse familie Bouwmeester op de 25ste plek. Deze familie bezit in Gouda het verzekeringsbedrijf ‘De Goudse Verzekeringen’ en hebben een geschat vermogen van 500 miljoen euro.

Op nummer 96 in de Quote 500 staan Sebastiaan en Alexander Tesink uit Oudewater met een geschat vermogen van 395 miljoen euro. Bouwondernemers Harry en Jacqueline van Zandwijk uit Montfoort stijgen van plek 407 naar 377 (120 miljoen euro). Ook de drijvende krachten achter Vergeer Kaas staan in de Quote 500. Diederik en Dennis Vergeer uit Reeuwijk staan met 88 miljoen op plek 498.

Quote 500

De Quote 500 is een lijst van de vijfhonderd rijkste Nederlanders, jaarlijks uitgegeven door het zakenblad Quote. De lijst is voornamelijk gebaseerd op openbare registers zoals de Kamer van Koophandel, het Kadaster en bedrijfsgegevens als jaarverslagen.

Lees ook dit AD-artikel (premium) met meer namen uit het Groene Hart die in de Quote 500 staan.

Lees ook…

miljonairs gouda

Wow! Zoveel miljonairs kwamen er de afgelopen jaren bij in Gouda

Wat een rijke stinkerds wonen er toch in Gouda en er komen er elk jaar meer en meer bij. In 2016 had...
Gemeentehuis Gouda

Zoveel miljonairs wonen er in Gouda

Gouda is een historische stad met veel grote en dure grachtenpanden, maar betekent dat ook dat er 'r...

adv.