Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe is het nu met de Goudse Monique uit Married at First Sight? ‘Ik kreeg zoveel bagger over mij heen op social media’

Door Kirsten Spooren 12 juni 2019

Wat een heerlijke televisie was het weer. Afgelopen zondag was de laatste aflevering van Married at First Sight, een datingprogramma waar de Goudse Monique de Haas (60) aan meedeed. En zij was zonder twijfel de meest spraakmakende deelnemer van deze editie.

In de laatste aflevering van het seizoen, moeten alle door ‘de wetenschap’ gekoppelde kandidaten aangeven of ze bij elkaar willen blijven. En dat nadat ze elkaar hebben ontmoet voor het altaar, ze op huwelijksreis zijn geweest en samen hebben gewoond. Monique had al tijdens haar huwelijksreis aangegeven dat ze niet verder wilde met haar gekoppelde Ronald. Na drie maanden zetten zij er een punt achter.

Spijt van deelname

Onze collega’s van het AD spraken met Monique over haar deelname. “Bij het programma Married at First Sight bekijken deskundigen op het gebied van relaties en psychologie welke kandidaten een goede match kunnen zijn. Het is superspannend om het op deze manier te doen en ik had goede hoop zo mijn droomprins te ontmoeten. Helaas liep het allemaal anders”, vertelt ze.

“Ik vind mezelf niet goed uit de verf komen in het televisieprogramma. Door de camera’s voelde ik me gespannen en lijkt het of ik vaak boos kijk. Maar zo ben ik helemaal niet. En ik heb ook echt heel leuke dingen tegen Ronald gezegd, maar dat kwam in mijn visie te weinig aan bod op televisie. Verder ben ik nogal geschrokken van de bagger die ik met name op Twitter over me heen kreeg. Er deugde niets aan me, ik was een bitch, een stom mens… Gelukkig heb ik een dikke huid, maar leuk is het natuurlijk zeker niet.’’

Geen gevoelens

“Ik zei de eerste dag al tegen Ronald dat ik geen gevoelens voor hem had en dat hij geen geschikte man voor me was”, vertelt Monique verder aan het AD. “We hebben een heel ander gevoel voor humor en ik heb meer tegengas nodig in een relatie.”

“Ik wil nog steeds graag een relatie. Met Married at First Sight is het niet gelukt, maar hopelijk kom ik via een andere weg nog eens de ideale man tegen.’’

Wil je het hele interview met Monique lezen? Klik dan hier >>>

Lees ook…

Goudse Monique Married At First Sight

Goudse Monique trouwt met onbekende man in tv-programma Married At First Sight

Het is misschien wel een van de meest opmerkelijke televisieprogramma's van het moment; Married At F...

adv.