Gezocht: Gouwenaars met een sterke mening over van alles en nog wat

Door Kirsten Spooren 17 mei 2018

Heb jij altijd je mening klaar? Vind je het leuk om te discussiëren over uiteenlopende onderwerpen, maar vooral over Gouda? Dan zoeken wij jou! Voor een reeks korte filmpjes zoeken wij leuke en actieve mensen met mening over Gouda voor hét indebuurt panel. 

Indebuurt wattes?

Het indebuurt panel is een groepje mensen die éénmalig bij elkaar komen om over verschillende onderwerpen te discussiëren die spelen in Gouda. Denk aan onderwerpen als het afval scheiden, het aantal winkels dat leeg staat en of er genoeg georganiseerd wordt voor jongeren. Samen gaan we de discussie aan.

Leuk!

Ja, zeker. Want we houden de discussie natuurlijk gewoon gezellig. Ook krijg je van ons een fijn bakje koffie of thee en iets lekkers te snoepen. Discussiëren op een lege maag kan natuurlijk niet! Ook spreken we op een leuke – nader te bepalen – plek af in de binnenstad.

Kun jij op vrijdag 18 mei om 13.00 uur of op woensdag 23 mei om 15.00 uur (duurt max. 2 uurtjes) en vind je het niet erg om gefilmd te worden? Meld je dan direct aan via [email protected]! Uit alle aanmeldingen selecteren we vier personen om het panel te vormen.

Hopelijk tot dan!

Meer over

Gouwenaars

adv.