Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Denise over haar Gouda: ‘Op zondag doen we hier regelmatig een afzakkertje’

Door Guusje Bout 8 juni 2019

De beste tips komen van de locals. Want wie in een stad leeft, weet de allerleukste plekken. Deze week deelt Denise haar favoriete plekken met ons. Swipe naar links of klik op de pijltjes om al haar favoriete hotspots te lezen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Denise (24)

Denise Verver
© Denise Verver

Denise is een vrolijke en gezellig meid die Gouda geweldig vindt. Doordeweeks gaat ze graag uiteten met haar vriend en in het weekend is ze met haar vrienden te vinden in verschillende barretjes op de Markt. Al kent ze alle barretjes en cafeetjes in de binnenstad goed, toch vindt ze het leuk om af en toe een kroegentocht te houden met haar vriendinnen. Denise vindt gezelligheid heel belangrijk in het leven, daarom is geen feestje te veel voor haar. Ze is jaren lang werkzaam geweest in de binnenstad van Gouda bij Aktiesport. Sinds kort heeft ze een overstap gemaakt naar het hoofdkantoor om verder te gaan als klantenservice medewerker.

Belvedère Gouda

terrassen in gouda
Foto: Belvedére (via Facebook) en Central (via Facebook)

Belvedère Gouda is voor Denise bekend terrein “Ik kwam hier al vaak met mijn ouders toen ik klein was”, vertelt Denise. Wanneer ze in de stad is, stopt ze hier dan altijd even voor een lekkere latte macchiato. “Ook kom ik hier graag lunchen met mijn familie of vriendinnen en of ik nou een broodje carpaccio of een lekkere pannenkoek bestel, het is altijd lekker”. Het maakt haar niet uit welk seizoen het is, het uitzicht op de Markt blijft volgens Denise toch prachtig.


Meer over Belvedère ontdekken?

Belvedère lunch

Geopend09:00 - 00:00

Markt 45, Gouda

Bekijk meer:lunch

Bodega 32

Bodega 32 Gouda
Foto: facebookpagina Bodega 32

“Als je mij vrijdagavond zoekt, ben ik vast en zeker te vinden bij Bodega”, zegt Denise. Ze komt hier vaak met haar vrienden om een lekkere San Miguel of een volle kan witte Sangria met Cava te drinken. Af en toe bestellen ze ook een heerlijke borrelplank met authentieke Spaanse hapjes. “Het geeft mij even een Spaans gevoel”, vertelt Denise. “Het is een heerlijke wijnbar waar ik heel de avond gezellig met mijn vrienden kan blijven hangen”.


Meer over Bodega 32 ontdekken?

Bodega 32 restaurants en horeca

Geopend10:00 - 23:45

Markt 32, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Refresh Gouda

refreshnedderland

“Toen ik hier voor het eerst binnenkwam, voelde het als thuiskomen”, vertelt Denise. De schoonheidssalon op de Vredebest wordt gerund door twee meiden uit Leiden. “Ik kom hier graag voor even me time“, zegt Denise, die haar wenkbrauwen hier laat doen en zo nu en dan haar tanden laat bleken. “De meiden die hier werken zijn superleuk en tijdens een behandeling kan je nog Netflix kijken ook”.


Meer over RefreshNederland ontdekken?

RefreshNederland beauty en wellness

Gesloten10:00 - 18:00

Vredebest 22, Gouda

Bekijk meer:beauty en wellness

Cafeetje Heeeurlijk

“Op zaterdagavond ben ik, samen met mijn vrienden en vriendinnen, te vinden in Cafeetje Heeeurlijk”. Het mooie aan dit café vindt Denise dat iedereen geaccepteerd wordt zoals hij of zij is. “Ik heb hier echt een huiskamer gevoel en dat ze Nederlandstalige muziek draaien is alleen maar mooi meegenomen”, vertelt Denise. Ze luistert graag Nederlandstalige muziek en blert altijd luid mee onder het genot van een biertje. “Ook komen hier regelmatig op zondag, na de voetbal van mijn vriend, voor nog een heerlijk afzakkertje “.


Meer over Cafeetje Heeeurlijk ontdekken?

Cafeetje Heeeurlijk cafés

Geopend12:00 - 01:00

Wijdstraat 2, Gouda

Bekijk meer:cafés

Cinema Gouda

Cenima Gouda favorieten Gouda
Foto: Facebook Cinema Gouda

Denise houdt ontzettend veel van films. “De bioscoop heeft altijd wat magisch. Het is beter dan thuis voor de buis”, zegt Denise. “Je bent lekker van huis en wordt even helemaal in de film meegenomen”. Vooral 4D met dolby surround vindt Denise heel gaaf. “Of het nou een filmavondje Star Wars is met mijn vader of de film Mamma Mia met mijn schoonmoeder, de bioscoop heeft altijd een gemoedelijke en fijne sfeer”.


Meer over Cinema Gouda ontdekken?

Cinema Gouda bioscopen

Burgemeester Jamessingel 25, Gouda

Bekijk meer:bioscopen

Lees ook:

Anneke

Anneke over haar Gouda: ‘Als ik hier weg ga, heb ik weer energie voor heel de week’

De beste tips komen van de locals. Want wie in een stad leeft, weet de allerleukste plekken. Deze we...
Karlijn

Karlijn over haar Gouda: ‘Als het zonnetje schijnt, is het al snel goed’

De beste tips komen van de locals. Want wie in een stad leeft, weet de allerleukste plekken. Deze we...
Guusje Bout

Guusje over haar Gouda: ‘Hier drink ik heerlijke cappuccino’s’

De beste tips komen van de locals. Want wie in een stad leeft, weet de allerleukste plekken. Deze we...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.