Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: onze nieuwe stagiaire Sharmila

Door Sharmila de Groot 12 november 2019

Hoi Goudse lezers van indebuurt! Mijn naam is Sharmila de Groot en ik mag mij vanaf vandaag officieel de nieuwe stagiair noemen van indebuurt Gouda. Ik ben dol op Gouda en dus ook zeer enthousiast om samen met het team over alle leuke ins en outs van deze stad te mogen schrijven.

Toen ik een jaar of acht was, ben ik vanuit Rotterdam naar Gouda verhuisd. Ik ben daardoor echt als Gouwenaar opgegroeid, totdat ik mijn lieve vriend ontmoette en samen met hem sinds drie jaar in zijn dorp, Hazerswoude-Dorp, ben gaan wonen. Alhoewel een dorp wel echt zijn charmes heeft, blijf ik van mijzelf toch altijd een stadsmens en vind ik het ook maar al te leuk om nu weer elke dag in deze prachtige kaasstad te zijn. Gouda heeft alles wat je nodig hebt en alles is hier om de hoek. Maar dat is lang niet alles, het is ook een bijzonder mooie stad, met grootse stadsproducten. Stroopwafels, kaarsen, kaas, maar heb je ook het glas-in-lood in de Sint Jan al weleens gezien?

Over mij

In juni 2018 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam als grafisch ontwerper. Ik was voor mijn gevoel nog niet klaar met studeren en wilde eigenlijk heel graag meer ingaan op de inhoud die ik altijd aan het opmaken was. Daarom ben ik een nieuwe opleiding gaan volgen: Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit inmiddels in het tweede jaar en ga voor deze studie nu drie maanden stage lopen bij indebuurt!

Mijn favoriete plekken van Gouda

Gezelligheid is echt mijn ding, dus wanneer ik ’s avonds op de Markt loop en nog een leeg plekje zie op het sfeervolle terras van Gewoon Gouds met een vuurtje en terrasverwarming, heb ik mijn vrienden al snel gebeld. Niets is leuker om daar lekker bij te kletsen en een drankje te doen. Waar het ook echt niet ontbreekt aan gezelligheid is Casa Chow, zij weten echt sfeer te creëren! Naast lekker borrelen houd ik ervan om te winkelen op de Kleiweg, kledingwinkels als Only en Vero Moda vind ik geweldig, maar ook bij winkels met leuke spulletjes als Hema en Flying Tiger loop ik altijd even langs.

Lees ook…

Hoi! Ik ben Kirsten, Community Manager van indebuurt Gouda

Gelukkig nieuwjaar! Lekker feestje gehad? Ik wel hoor, want ik had namelijk heel wat te vieren. 2018...
Eva van Dantzig indebuurt Gouda

Mensen, indebuurt Gouda is live! Even voorstellen: Eva van Dantzig

Daar zijn we dan eindelijk! Indebuurt Gouda is live! Vanaf vandaag ga ik jullie al het moois laten z...

adv.