Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Annie (73) is vaste klant bij Bram Ladage: ‘Ik stap twee keer in de week op de fiets voor een patatje’

Aangeboden door Bram Ladage Gouda 8 oktober 2019

Annie Hol is een echte patatliefhebber. Een puntzak met piccalilly, pindasaus of mayonaise, ze vindt alles lekker. Maar dan moet het wel patat zijn van Bram Ladage. “Ik fiets elke maandag en zaterdag naar de stad voor een patatje van Bram Ladage.” Wat Annie zo lekker vindt aan die patatjes? We vroegen het haar:

De vader van Annie verbouwde aardappelen. “De Eigenheimers en Bintjes stonden bij ons thuis regelmatig op tafel. Dat zijn ook de aardappelen waar je heerlijke friet van kunt maken, wist je dat? Ik denk dat ik daardoor ook wel verstand heb van hoe een goed patatje hoort te smaken. Knapperig en vol van smaak. En dat is precies hoe ze bij Bram Ladage ook proeven.”

Tekst gaat verder na de foto.

Bram Ladage Gouda
Naomi en Stefano ©indebuurt Gouda

Alles proeven

“Vroeger ging ik helemaal naar Rotterdam voor een patatje van Bram”, vertelt Annie. “Ik weet de allereerste patatkraam nog. Je wil niet weten wat voor rijen er toen stonden. Ik was echt heel blij toen Bram Ladage naar Gouda kwam.”

En weet je wat Annie ook zo fijn vindt, dat het zo schoon is. “Ik heb zelf altijd in de horeca gewerkt en het allerbelangrijkste is hygiëne. Bij Raymond en Lindsay is het altijd brandschoon, hoor. En ook het personeel dat er staat, altijd netjes en verzorgd. Ze zijn ook allemaal zo aardig, echt schatten zijn het.”

Annie is eigenlijk een wandelende reclamebord voor de Goudse zaak. “Vorige week nog, ik stond met m’n patatje voor de zaak en een Duitse toerist vroeg wat voor saus er op m’n patat zat. Toen zei ik, piccalilly, moet je echt proeven! Na twee minuten stond die naast me te smullen van z’n patatje met piccalilly, helemaal blij.”

Tekst gaat verder na de foto.

Bram Ladage Gouda
Raymond en Lindsay ©indebuurt Gouda

Annie op de bruiloft

Lindsay en Raymond – de eigenaren van Bram Ladage –  zijn ook heel blij met Annie. “Annie komt hier al jaren en voelt eigenlijk meer als een soort familie dan een klant. Zij heeft ons bij elkaar zien komen”, vertelt Raymond. “Ja, echt waar”, zegt Annie. “Raymond vroeg aan mij wat ik van Lindsay vond en het enige wat ik hoefde te zeggen was, die moet je houden! Ik ben zelfs op de bruiloft geweest.”

“We zijn echt vrienden geworden door de loop der jaren. Ik heb Raymond echt op zien groeien en dat is zo leuk. Hij is ook altijd oprecht geïnteresseerd en maakt altijd tijd voor een praatje. En grapjes, die horen er ook bij. Ik trap er ook altijd in”, zegt Annie lachend.


Meer over Bram Ladage Gouda ontdekken?

Bram Ladage Gouda snackbars

Gesloten11:00 - 21:00

Wijdstraat 24, Gouda

Bekijk meer:snackbars

Lees ook:

Bram Ladage Gouda

Raymond en Lindsay runnen samen Bram Ladage: ‘We vonden de liefde tussen de aardappels’

Raymond werkt al sinds zijn veertiende bij Bram Ladage als weekendhulp. "De winkel was van mijn nich...
Bram Ladage Gouda

Stefano (21) van Bram Ladage: ‘Ik kwam hier als klein jongetje en nu werkt ik er al 4 jaar’

Bram Ladage aan de Wijdstraat is een begrip in Gouda. Stefano (21) en Naomi (24) werken er allebei a...

adv.