Watch House

Kom een kijkje nemen in de keuken van de goudsmid

Vandaag 09:00 - 17:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Watch House

Lange Tiendeweg 17 2801 KD Gouda
Contact opnemenBekijk aanbod

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Service gericht

Over Watch House

Ambacht en trends komen samen bij het Watch House by Juwel Art.

Ontwerp
Het Watch House by Juwel Art staat bekend om de ruime collectie zelf ontworpen en vervaardigde sieraden. Passie en vakmanschap, gecombineerd met de trends van nu. Het daagt Watch House uit om een sieraad te ontwerpen dat uniek is en perfect bij u past.

Horlogereparatie
Met hun eigen horlogemaker in huis zijn zij in staat defecte horloge’s te herstellen. Een kapot of beschadigd glas, het vervangen van de band tot het repareren van het uurwerk. Niks is te gek voor de horlogereparateur van Watch House.

Memoriesieraden
Met trots laten zij je kennis maken met de memoriesieraden. Sieraden waarmee je een herinnering dicht bij je draagt. Jouw wens gecombineerd met de expertise van Watch House zorgt voor het ontwerp dat jou blij maakt.

Trouwringen
Trouwringen, relatieringen en vriendschapsringen ontwerpen ze graag. Wellicht vind jij jouw droomringen in de ‘Rings for Two’ collectie of doe je inspiratie op voor een eigen ontwerp.

Collectie
In hun collectie hebben ze een grote verzameling aan horloges en sieraden van trendy merken zoals: Casio, ZinzI, Vendoux, Mondaine, Edifice, Melano en Quoins. Dit is zomaar een greep uit de brede collectie sieraden en horloges.

“Voor ons maakt het geen verschil om wat voor sieraad of horloge het gaat. Met kennis en passie creëren wij een passend sieraad of herstellen het sieraad of horloge weer naar wens.”

Meest recent over Watch House

Jos van Watch House: ‘Het is zonde om een dierbaar sieraad in een la te laten liggen ‘

Jos van Watch House: ‘Het is zonde om een dierbaar...

Heb jij sieraden van jouw oma, moeder of een ander dierbaar persoon liggen, maar weet je niet zo goed wat je er mee moet? Jos van Watch House kan van…