Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Portas Gouda

Portas Gouda

Wethouder Venteweg 226 2805 JV Gouda

Openingstijden

Twee keer in de maand organiseert Portas info-dagen. Wil jij weten wanneer deze plaatsvinden? Kijk dan op de website van Portas voor de actuele data en tijden.

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Portas Gouda

Het PORTAS-vakbedrijf Gouwe- en IJsselstreek is uw specialist voor PORTAS renovaties in o.a. de regio’s: Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, de Krimpenerwaard, Zoetemeer, Bleiswijk, Bergschenhoek, Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel en Rotterdam.

PORTAS renovaties

PORTAS is de renovatiespecialist nr.1 in Europa. Met meer dan 500 vakbedrijven in 14 landen heeft PORTAS als belangrijkste werkzaamheden: DeurrenovatieKeukenrenovatieTraprenovatieSpanplafonds en Kasten op maat.

Een perfect moment om het bedrijf te bezoeken is tijdens de ‘Info-dagen’. op de website zie je de datum van de eerst volgende ‘info-dagen’. Je kunt ook bellen (0182-510785) voor een doordeweeks bezoek.

Meest recent over Portas Gouda

Greg van Portas: ‘Waarom iets weggooien als je het ook kan laten opknappen?’

Portas Gouda kan alles renoveren, van keukens tot trappen. Want waarom iets weggooien als je het ook kunt laten opknappen? Dat is precies wat Greg Rutten, eigenaar van Portas, al…

Ontdek meer

Speciaalzaken Speciaalzaken