Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mantelzorgcentraal

Mantelzorgcentraal

Antwerpseweg 7 , 2803 PB Gouda

Over Mantelzorgcentraal

Je kunt bij Mantelzorgcentraal terecht voor informatie en voorlichting over alles wat met mantelzorg te maken heeft. Mantelzorgcentraal is het regionale expertisecentrum voor mantelzorgers en voor iedereen die meer wil weten over mantelzorg. Je kunt je bij ons registeren als mantelzorger. Geregistreerde mantelzorgers ontvangen als gemeentelijke waardering gratis de Rotterdampas, je kunt gebruikmaken van het Vierstroom ledenaanbod, wordt op de hoogte gehouden van bijeenkomsten en 4 maal per jaar ontvang je het nieuwsblad deMantelzorgercentraal. Én we organiseren een leuke dag, speciaal voor Goudse mantelzorgers op de Dag van de Mantelzorg.

Sociaal Team

In Gouda werkt Mantelzorgcentraal nauw samen met het Sociaal Team Gouda. Heb je een vraag of een probleem? Bij het Sociaal Team Gouda kunnen mantelzorgers terecht voor advies en persoonlijke begeleiding, emotionele steun of respijtzorg. Of je nu zorgt voor een hulpbehoevende ouder, een chronisch zieke partner of een kind met een beperking, zij helpen je graag om deze zorg vol te kunnen houden.

Mantelzorgcentraal is het expertisecentrum van Midden-Holland voor mantelzorgers en iedereen die meer wil weten over mantelzorg. Het is opgericht door Palet Welzijn.

Meest recent over Mantelzorgcentraal

Gerard mantelzorg

Gerard (89) is mantelzorger voor zijn vrouw: ‘Alleen de was mag ik niet doen, want dat doe ik niet goed’

Zorgen voor iemand waar je van houdt, het is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar heb je er weleens bij stilgestaan dat één op de vier Nederlanders een mantelzorger is? Het…