Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kersvers

Dé conceptstore in het centrum van Gouda voor het hele gezin

Vandaag 09:30 - 17:30 uur Gesloten Alle openingstijden

Kersvers

Lange Groenendaal 66 2801 LT Gouda
Naar websiteContact opnemen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • We combineren producten en ondernemers in een huiselijke en duurzame sfeer
  • Een plek waar iedereen zich thuisvoelt
  • KersVers geeft ondernemers, webshops en/of merken een fysieke winkelplek in het centrum van Gouda.

Over Kersvers

Kersvers Gouda

kersvers is een lifestylewinkel voor jong en oud. Met een steeds wisselend assortiment aan kinderkleding, woonaccesoires, sieraden voor moeders en dochters, speelgoed, kinderboeken, kraamcadeaus, servies en tassen is het een plek voor het hele gezin. Kinderen kunnen hun energie kwijt in de ontdekhoek terwijl jij rustig winkelt. Een kopje koffie? Dat kan in de koffiehoek, natuurlijk onder het genot van iets lekkers.

Zelfstandige ondernemers

Alle producten bij Kersvers hebben een verhaal. Ze worden gemaakt door kleine zelfstandig ondernemers en zijn uniek, duurzaam en van Nederlandse bodem. Kersvers staat dan ook bol van ambacht.

Ze willen een fijne plek zijn voor hun klanten, en ook voor de mensen die de producten maken. Daarom hebben wij alleen maar duurzame producten in Kersvers: Gemaakt door volwassenen die gebruik maken van de juiste materialen.

Een plekje huren?

Ze geven ondernemers, webshops en/of merken een fysieke winkelplek in het centrum van Gouda. Voor een vast bedrag per maand geven zij jouw producten de ruimte, de aandacht en de organisatie die zij nodig hebben. Een plek is al te huur, vanaf €20,- per maand, ex BTW.

Kersvers is uniek in z’n soort, omdat het producten en ondernemers combineert in een huiselijke sfeer. Een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Dus neem je sloffen maar mee.

Meest recent over Kersvers

tentendag outdoor Gouda

7 x deze evenementen wil je dit weekend niet missen in Gouda

Het weekend staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat we plannen kunnen gaan maken. Ga jij lekker uit eten, een drankje doen met vrienden of  iets leuks…

Volg Kersvers op Instagram

Naar Instagram