Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Juwelier Jos

Een kijkje in de keuken bij Meester Goudsmid Jos

Vandaag 09:00 - 21:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Juwelier Jos

Lange Tiendeweg 17 2801 KD Gouda
Contact opnemenBekijk hier alle sieraden

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Persoonlijke herinnerings(as)sieraden
  • Groot assortiment sieraden en horloges
  • Inkoop oud goud en zilver

Over Juwelier Jos

Ambacht, passie en vakmanschap komen samen bij Juwelier Jos

Juwelier Jos is dé juwelier in Gouda voor het vervangen van batterijen en horlogebanden, kleine reparaties aan sieraden en horloges of voor de aankoop van een nieuw sieraad. Juwelier Jos heeft een groot assortiment horloges en sieraden, met onder andere de volgende merken: Tommy Hilfiger, Mondaine, TW Steel, Ice Watch, Zinzi, Boccia, Melano, Ania Haie en Esprit.

Memoriesieraden

Verder is de winkel het verkooppunt van hun eigen assieraden merk Memorie Sieraden. Dit zijn persoonlijke herinneringssieraden die gevuld worden met as en/of haar van overleden dierbare(n). Deze sieraden worden zowel online als in de winkel verkocht. Alle Memorie Sieraden zijn volledig te personaliseren, door het toevoegen van een vingerafdruk, gravure of as en/of haar. Je kan er ook voor kiezen om aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as. Hier is een aparte ruimte voor ingericht.

Horlogereparatie

Met een eigen horlogemaker in huis kan Juwelier Jos staat defecte horloges herstellen. Een kapot of beschadigd glas, het vervangen van de band of het repareren van het uurwerk, alles is mogelijk.

Trouwringen

Ben je op zoek naar trouwringen, relatieringen, vriendschapsringen of dé perfecte verlovingsring? Juwelier Jos helpt je graag. Samen met jou brengen ze al je wensen in kaart op weg naar het perfecte sieraad. Wellicht vind jij jouw droomring(en) in de ‘Rings for Two’ collectie of doe je inspiratie op voor een eigen ontwerp.

Inkoop oud goud

Heb je thuis oud goud liggen dat je niet meer draagt? Je kan je oud goud en zilver inleveren bij Juwelier Jos. Je kan dan kiezen voor contant geld of voor het gebruiken van je oude goud voor het maken van een nieuw sieraad. Bereken hier wat jouw oude goud op dit moment waard is. 

“Voor ons staat de wens van de klant centraal. Met kennis en passie creëren wij een nieuw, passend sieraad of herstellen wij het sieraad of horloge weer naar wens.” Jos van Beek, eigenaar/ontwerper en meester goudsmid van Juwelier Jos.

Meest recent over Juwelier Jos

Vijf zussen laten uniek sieraad maken ter nagedachtenis aan hun moeder: ‘De ring past echt bij haar’

Een persoonlijke herinnering omzetten naar een tastbaar en uniek sieraad of voorwerp, dat is wat Goudsmid Jos van Beek het allerliefste doet. “Toen ik 15 jaar oud was koos ik…

Aanbiedingen van Juwelier Jos

Volg Juwelier Jos op Instagram