Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jax Art

Jax Art

Kanaaldijk 32b 2741 PA Waddinxveen

Over Jax Art

Even voorstellen…

Kunst, wat is dat nou eigenlijk precies? Is Kunst altijd mooi, of juist lelijk en moet je er echt van houden…. “Ik ben van mening dat kunst er voor iedereen is. De vraag is of je door een schilderij of andere kunstvorm verrast, vermaakt, geinspireerd of geraakt wordt. En daar probeer ik nu die kunstenaar voor te zijn”, vertelt Jaco.

Jaco Brederoo is al een paar jaar bezig met diverse creatieve kunstvormen. Zoals schilderen, tekenen en glasgraveren. “Ik heb een breed interesse gebied. Ook in mijn schilderijen zie je deze interesse terug. Ik maak graag gebruik van verschillende schildertechnieken en probeer die ook met elkaar te combineren. En ook schilder ik graag met verschillende gereedschappen. Dus niet ‘eenvoudig’ alleen met een penseel. Dat maakt het spannend, en ben ik van mening, voor een breed publiek.”

Meest recent over Jax Art

Jax Art kunststudio

Dit wil je doen! Jaco geeft workshops verf smijten en schilderen

Creatievelingen opgelet! Jaco van Jax Art verzint namelijk elk jaar nieuwe en bijzonder workshops die je bij hem kunt volgen. Van Schilderlessen tot smijten met verf. “Het kan zo maar…

Ontdek meer

Galeries Galeries