Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoogeveen Fietsbeleving

Vandaag 08:30 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Hoogeveen Fietsbeleving

Goudvlinderstraat 2-4 2805 KL Gouda

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 20:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Hoogeveen Fietsbeleving

Hoogeveen Fietsbeleving is ontstaan vanuit een grote passie voor fietsen. Ze weten daardoor dat ze veel meer verkopen dan een fiets alleen: ze verkopen vrijheid! Met de fiets ontdek je de mooiste wegen en paadjes, ben je een stuk mobieler en blijf je in beweging.

Hoogeveen Fietsbeleving

Jim Hoogeveen richtte Hoogeveen Fietsbeleving op in 1991. Als ervaren wielrenner is hij langzaamaan de fietswereld ingerold, wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat hij een eigen fietsenwinkel begon. Een fietsenwinkel, gericht op de ultieme fietsbeleving. Zijn vrouw Tineke hielp ook mee in de zaak en later kwam in 2005 zijn zoon Jeroen erbij. Ze zijn dus een echt familiebedrijf en stralen dat uit naar de klanten.

E-bikes

Hoogeveen Fietsbeleving is gespecialiseerd in e-bikes en hebben zowel gangbare als de meest exclusieve merken in hun showroom staan. Allemaal van de allerhoogste kwaliteit. Ook hebben ze vele andere fietsen in het assortiment, zoals: sportfietsen, mountainbikes, stadsfietsen, transportfietsen en nog veel meer. Wat betreft accessoires kun je er ook alles vinden. Je bent van harte welkom om een proefritje te maken door het Goudse Hout, dat naast de winkel ligt.

Persoonlijk advies en service

Ze streven ernaar dat jij op een fiets naar huis gaat die helemaal bij jou past. Daarom geven ze persoonlijk advies en voeren ze een speciale bodyscan uit. Ook service verlenen ze op hoog niveau. Is jouw fiets kapot? De deskundige monteurs staan direct voor je klaar. Bovendien kun je gebruikmaken van hun dienst FietsZeker, zodat je nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Meest recent over Hoogeveen Fietsbeleving

subway Gouda

Werken om de hoek: 5 x de leukste vacatures in Gouda

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Gouda op een rij. Zit jouw droomjob er…