GOOD LOOX Gouda

Open on request

Naar alle Openingstijden
©indebuurt Gouda

GOOD LOOX Gouda

Kattensingel 75, 2801 CD Gouda

Navigeer naar

Openingstijden

Maandag
Op verzoek
Dinsdag
Op verzoek
Woensdag
Op verzoek
Donderdag
Op verzoek
Vrijdag
Op verzoek
Zaterdag
Op verzoek
Zondag
09:00 - 18:00

Over GOOD LOOX Gouda

Mijn naam is Vivian Hoogendijk eigenaresse van GOODLOOX schoonheidssalon & nagelstudio.

Jongs af aan

Van jongs af aan trok de beauty branche mij. Na jaren van dromen is mijn droom uitgekomen om een eigen salon op gebied van schoonheid, pedicure & nagels te hebben. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Na het behalen van mijn diploma’s heb ik de cursus allround nageslyliste gevolgd en diverse cursussen voor wimpers zoals wimperextention en LVL behandelingen. Sinds 2012 heb ik mijn eigen salon aan huis in Gouda centrum. Vanaf september 2017 heb ik ook een salon in Capelle aan den IJssel geopend. In mijn salon staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop.

Behandelingen

Acryl behandeling

Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels gewoon doorgroeien.

Gellak behandeling

Ken je dat gevoel? Je hebt net je nagels gelakt en gaat net iets te snel weer aan de slag. Het gevolg : beschadigde nagellak. of dat je nagellak binnen 2 dagen al los laat. De oplossing voor dit probleem! Gellak is een goede vervanging voor je normale nagellak. Erg geschikt voor mensen die geen acryl nagels willen of mogen ivm werk of gewoon hele mooie sterke nagels hebben van zichzelf.

Gellak + Gelversteviging

Blijft je natuurlijke nagel maar scheuren? Of zijn jouw nagels flexibel waardoor de gellak sneller los laat? Dan is deze behandeling iets voor jou! Tijdens deze behandeling wordt er eerst een verstevigende gel laag aangebracht en daarover heen de gellak. Hierdoor zijn de nagels stevig waardoor je geen last meer heeft van afgebroken nagels. Deze behandeling wordt toegepast op de natuurlijke nagel.

Gezichtsbehandelingen

Van een basic gezichtsbehandeling tot bindweefsel treatment, bij Vivan kan het allemaal!

Pedicure

Nagels knippen, eelt verwijderen of gellak op je teennagels. Ook voor de fijnste pedicures ben je bij Vivian aan het goede adres.

Lvl behandeling

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Openingstijden

Maandag
Op verzoek
Dinsdag
Op verzoek
Woensdag
Op verzoek
Donderdag
Op verzoek
Vrijdag
Op verzoek
Zaterdag
Op verzoek
Zondag
09:00 - 18:00

Artikelen over GOOD LOOX Gouda

Ga naar “Dit zijn volgens jullie de beste nagelstudio’s van Gouda”

Dit zijn volgens jullie de beste nagelstudio’s van Gouda

nagelstudio's gouda

GOOD LOOX Gouda

Kattensingel 75, 2801 CD Gouda

Navigeer naar

Bekijk meer

Ontdek meer van Gouda

Restaurants en horeca

Ga naar “Deelen Verswaren”

Deelen Verswaren

  • Edisonstraat 10
  • Restaurants en horeca
  • Gesloten
Ga naar “Viejee’s”

Viejee’s

  • Wijdstraat 13
  • Restaurants en horeca
  • Gesloten
VieJee's Gouda

Nu gesloten

Ga naar “Bij Ons”

Bij Ons

  • Koster Gijzensteeg 5
  • Restaurants en horeca
  • 17:00 - 22:00
Bij Ons Gouda

Nu geopend