Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fris Vers Shop

Vandaag 08:00 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

Fris Vers Shop

Willem en marialaan 62 2805 GP Gouda
Naar webshopContact opnemen

Volg ons

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
07:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over Fris Vers Shop

Wat kan FRISVERSSHOP voor jou betekenen?

Frisversshop is een detailhandel in versproducten, zoals: kaas, zuivel, vleeswaren, salades, noten, bake-off producten en andere delicatessen. Ze zijn sinds november 1986 gevestigd aan de Willem en Marialaan 62, te Gouda. Met zoveel ervaring en knowhow ben je verzekerd van een aankoop die jou (en jouw gasten) doen genieten!

Versspecialiteiten voor de verwende consument

Uiteraard verkopen ze bovengenoemde producten aan de consumenten in de wijde omgeving van Gouda Noord en zorgen ze er de hele dag voor dat deze producten vers en smakelijk over de toonbank gaan. De intentie is om onderscheidend te zijn in gangbare etenswaren, met de nadruk op het verschil tussen eten en genieten.

Heerlijke lunches voor bedrijven

Daarnaast zijn ze specialisten in het verzorgen van lunches voor particulieren en voor bedrijven of scholen. Mede door het unieke aanbod van zowel de broodsoorten alsook de belegkeuzes maken ze van elke lunch een feest. Je kunt gebruik maken van de eigen FRISVERSSHOP APP of bestellen via de website, maar ze nemen ook telefonisch bestellingen op. Ze bezorgen in Gouda of directe omgeving.

Meest recent over Fris Vers Shop

Bram heeft de allerlekkerste kaasfondue van Gouda: ‘Deze moet je proeven’

Een gewone kaaswinkel kun je de Fris Vers Shop aan de Willem en Marialaan niet noemen. Het is namelijk veel meer dan dat. Eigenaar Bram Fris noemt zichzelf dan ook…