Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brownies&downieS Gouda

Vandaag 09:30 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Brownies&downieS Gouda

Korte Tiendeweg 15 2801 JS Gouda

Openingstijden

Maandag
11:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Over Brownies&downieS Gouda

Brownies&downieS is een uniek eetcafé concept. De gerechten zijn vers en de recepturen zijn speciaal voor voor het eetcafé samengesteld. De locatie midden in het centrum van Gouda is uniek.

Brownies&downieS

Zin in een kopje koffie of liever een High Wine of High Tea? Ook dat is mogelijk. Natuurlijk kun je alle soorten brownies en andere lekkernijen ook los kopen om er thuis heerlijk van te genieten. Ze serveren heerlijke lunchgerechten zoals huisgemaakte soep, verse salades en heerlijke warme en koude sandwiches.

Bijzondere medewerkers

Bij Brownies&downieS werken mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Deze bijzondere medewerkers zetten zich voor 100% in voor onze gasten om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Ken je iemand met een beperking die op zoek is naar een super coole werkplek en dagbestedingsplaats? Neem dan contact met ze op.

Een Goudse brownie

Het idee kwam bij de dochter van Bas vandaan – net als Saskia eigenaar. “Als jullie een zaak in Gouda gaan starten, dan moét je een Gouwnie maken!” Zo gezegd, zo gedaan. De Goudse brownie, bestaande uit stroopwafelsiroop, witte chocolade en stroopwafelsnippers, is er eentje om bij te watertanden. “Nick is onze Chef-Stroopwafel. Elke vrijdag haalt hij verse stroopwafels bij bakkerij Van Den Berg, zodat de voorraad altijd tiptop in orde is”, zegt Saskia. De Gouwnie wordt onder begeleiding van chef Bas op grote platen bereid. “We maken zo’n vier grote platen per week. Hier kunnen we ongeveer zestien Gouwnie’s uithalen. Deze gaan elke week op!”

Meest recent over Brownies&downieS Gouda

5 x hier eet je volgens Gouwenaars de lekkerste appeltaart

Omdat je jarig bent, iets te vieren hebt of gewoon om je het lekker vindt: een appeltaart kan altijd. Er gaat natuurlijk niets boven een zelfgemaakt appeltaart, maar wat als…