Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Biowinkel Gouda

Vandaag 08:30 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Biowinkel Gouda

Lange Groenendaal 99 2801 LS Gouda
Naar websiteBekijk ons assortiment

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 19:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Biowinkel Gouda

Biowinkel Gouda

Producten van biologische oorsprong, van het seizoen en het liefst ook van dichtbij, vormen de basis bij Biowinkel Gouda. Al ruim 10 jaar is de Biowinkel (voorheen Natuurwinkel) gevestigd aan de Lange Groenendaal 99 en een begrip in Gouda. Van dagvers biologisch brood tot babyvoeding en van een ruime versafdeling groente & fruit tot veel variatie in vegan producten. Met een assortiment van 5500 biologische producten is er ruime keus in dagelijkse voeding voor een verantwoorde en gezonde leefstijl.

Natuur is het fundament

Eigenaresse Céline Brugman staat met haar enthousiaste team graag klaar om je te helpen, te adviseren of te inspireren. “ Natuur is onze basis en daar willen wij bewust mee omgaan. Daarmee willen wij bijdragen aan een gezonde toekomst voor aarde, mens en dier. We maken biologisch beschikbaar in de regio. Met onze eigentijdse en gezellige winkel in Gouda delen wij onze liefde en verantwoordelijkheid voor biologisch(-dynamisch) en duurzaam leven graag”. ‘Gezond genieten’ is ons uitgangspunt door o.a. lekkere proeverijen en extra ruimte in de winkel voor bijzondere producten met een verhaal.

Door kennis en ervaring van natuurvoeding zijn wij in staat om consumenten een betrouwbaar handvat te bieden in de enorme informatiestroom rondom voeding.

Duurzaam

Omdat we geloven in een gezonde aarde vinden we dat we daar ook goed voor moeten zorgen. Dit betekent dat we daar, waar mogelijk kiezen voor een duurzaam en klimaatneutraal winkelbeleid. Dat zie je terug in onze (bio-) kleding, winkelmaterialen en sinds kort ook steeds vaker in onze verpakkingen. Inmiddels zijn al 1600 producten “plastic-free” verpakt.

Want écht lekker eten = duurzaam kiezen

Meest recent over Biowinkel Gouda

Biowinkel is compleet verbouwd: ‘We hebben ervoor gekozen om zelfstandig verder te gaan’

Afgelopen mei opende de compleet vernieuwde Biowinkel aan de Lange Groenendaal de deuren. Niet alleen onderging de biologische specialist een complete metamorfose, ook de naam veranderde.

Volg Biowinkel Gouda op Instagram