Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Biercafé De Goudse Eend

‘Gezellig Genieten van Goed Bier’

Vandaag 14:00 - 01:00 uur Geopend Alle openingstijden

Biercafé De Goudse Eend

Wilhelminastraat 66 2801 XK Gouda
Bekijk aankomende eventsNaar website

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
14:00 - 22:00
Woensdag
14:00 - 22:00
Donderdag
14:00 - 22:00
Vrijdag
14:00 - 01:00
Zaterdag
14:00 - 01:00
Zondag
14:00 - 22:00

Staat bekend om

  • de bierkaart van de Goudse Eend is erg dynamisch
  • Gezellig genieten van een zeer ruime selectie van lekkere bieren uit binnen- en buitenland
  • Het bijzondere van biercafé de Goudse Eend is dat al deze bieren voornamelijk op Nederlandse bodem zijn gebrouwen

Over Biercafé De Goudse Eend

‘Gezellig Genieten van Goed Bier’

En wat zijn er veel goede bieren! De diversiteit in bier is ook enorm; van de lichtere pils naar de tripels met hogere alcoholpercentages, van de frisse weizen naar de caramelachtige stouts.

In biercafé de Goudse Eend zijn al deze subcategorieën ruim vertegenwoordigd met meer dan honderd soorten bier op fles en vijf op tap.

Het bijzondere van biercafé de Goudse Eend is dat al deze bieren voornamelijk op Nederlandse bodem zijn gebrouwen. Want wist je dat er in Nederland meer dan driehonderd brouwerijen staan die gezamenlijk meer dan duizend verschillende bieren brouwen, in allerlei soorten en smaken?

Jeroen Carol-Visser

Jeroen Carol-Visser, eigenaar van biercafé de Goudse Eend, wil je graag kennis laten maken met al deze Nederlandse bieren. En dit op de meest optimale manier door elk bier te schenken in het juiste glas en elke gast van advies en uitleg over het geschonken bier te voorzien.

Omdat de Nederlandse brouwerswereld volop in beweging is en er regelmatig nieuwe bieren op de markt verschijnen, is de bierkaart van de Goudse Eend net zo dynamisch. Er zijn drie wisseltaps, die vrijwel elke week een ander bier tappen. Daarnaast is de eigenaar altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere bieren om zijn gasten mee te verrassen.

En wil je gezamenlijk bieren proeven? Dat kan ook! In biercafé de Goudse Eend kunnen bij een flesje bier meerdere proefglaasjes worden geserveerd, zodat je samen gezellig kunt genieten van goed bier. En laat dat nu het motto zijn van biercafé de Goudse Eend!

Meest recent over Biercafé De Goudse Eend

5 x deze toffe evenementen wil je dit weekend niet missen in Gouda

Ons favoriete woord van de week: WEEKEND! En dit weekend gaat al helemaal top worden, want er is genoeg te doen in Gouda. Pak je agenda er maar bij, want…

Ontdek meer

Bars Bars Cafés Cafés