Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Belvedère

Vandaag 09:00 - 23:00 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Belvedère

Markt 45 2801 JK Gouda

Openingstijden

Maandag
10:00 - 22:00
Dinsdag
09:00 - 23:00
Woensdag
09:00 - 23:00
Donderdag
09:00 - 23:00
Vrijdag
09:00 - 00:00
Zaterdag
09:00 - 00:00
Zondag
10:00 - 22:00

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Belvedère

Als restaurant in het centrum van Gouda, sinds 1868, proberen wij ook vele andere lokale ondernemers te steunen. Dit geeft als grote voordeel dat er met lokale producten wordt gewerkt en er een eigen karakter gegeven wordt aan onze gerechten. Het is daarnaast ook nog eens verser en beter voor het milieu. Hieronder stellen we graag een paar van onze bekendste lokale partners aan u voor:

Punselie
Wie kent er ook niet het heerlijke stroopkoekje in de oranje verpakking, de Punselie. De fabriek staat nog steeds na al die jaren in het centrum van Gouda en hier komen de koekjes vers van de band. Tegenwoordig kan je hier nu ook zelf zien hoe deze koekjes vers worden gebakken. Bij Belvedère gewoon lekker bij de koffie!

Gouds Kaashuis
Als je een kaasliefhebber bent is het een genot om hier binnen te lopen. Zoveel verschillende soorten kaas heb je waarschijnlijk nog nooit bij elkaar gezien. Maurice en Sandra runnen deze zaak nu een paar jaar en hebben er een prachtige kaas-eye-catcher van weten te maken. Er is geen toerist die hier voorbij kan lopen zonder een foto te hebben gemaakt of een kaasje te hebben geproefd. Wij hebben nu sinds vorig jaar ook de eer dat we hun kazen op ons menu hebben staan. Tevens komt de ambachtelijke kaasfondue ook van Maurice en Sandra en is dit een echte aanrader om eens te komen proberen!

Femke en Sander Patissiers
Een heel gezellig stel uit het naast gelegen Reeuwijk die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Van speciale verjaardag- of bruidstaarten, niks is te gek voor ze. Zo kwamen ze een paar jaar geleden bij ons binnen gelopen met de vraag of we niet een keer hun appeltaart gemaakt met groene hart appels wilden proberen. Na de eerste hap waren we verkocht en is deze taart niet meer weg te denken uit onze gebaksvitrine. Hierna zijn er nog vele andere taarten aan het assortiment toegevoegd dus kom ze zeker een keer proeven.

Meest recent over Belvedère

Met korting uit eten, bier voor weinig en meer Goudse aanbiedingen

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Goudse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Gouda…