Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Belvedère

Vandaag 11:00 - 20:00 Gesloten Alle bezorgtijden

Belvedère

Markt 45 2801 JK Gouda

Bezorgen & Afhalen

Goedkoop (tot 10,-) Middenklasse (10,- tot 25,-)
Maandag 11:00 - 20:00 Afhalen & Bezorgen
Dinsdag 11:00 - 20:00 Afhalen & Bezorgen
Woensdag 11:00 - 20:00 Afhalen & Bezorgen
Donderdag 11:00 - 20:00 Afhalen & Bezorgen
Vrijdag 11:00 - 20:00 Afhalen & Bezorgen
Zaterdag 11:00 - 20:00 Afhalen & Bezorgen
Zondag 11:00 - 20:00 Afhalen & Bezorgen

Over Belvedère

Als restaurant in het centrum van Gouda, sinds 1868, proberen wij ook vele andere lokale ondernemers te steunen. Dit geeft als grote voordeel dat er met lokale producten wordt gewerkt en er een eigen karakter gegeven wordt aan onze gerechten. Het is daarnaast ook nog eens verser en beter voor het milieu. Hieronder stellen we graag een paar van onze bekendste lokale partners aan u voor:

Punselie
Wie kent er ook niet het heerlijke stroopkoekje in de oranje verpakking, de Punselie. De fabriek staat nog steeds na al die jaren in het centrum van Gouda en hier komen de koekjes vers van de band. Tegenwoordig kan je hier nu ook zelf zien hoe deze koekjes vers worden gebakken. Bij Belvedère gewoon lekker bij de koffie!

Gouds Kaashuis
Als je een kaasliefhebber bent is het een genot om hier binnen te lopen. Zoveel verschillende soorten kaas heb je waarschijnlijk nog nooit bij elkaar gezien. Maurice en Sandra runnen deze zaak nu een paar jaar en hebben er een prachtige kaas-eye-catcher van weten te maken. Er is geen toerist die hier voorbij kan lopen zonder een foto te hebben gemaakt of een kaasje te hebben geproefd. Wij hebben nu sinds vorig jaar ook de eer dat we hun kazen op ons menu hebben staan. Tevens komt de ambachtelijke kaasfondue ook van Maurice en Sandra en is dit een echte aanrader om eens te komen proberen!

Femke en Sander Patissiers
Een heel gezellig stel uit het naast gelegen Reeuwijk die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Van speciale verjaardag- of bruidstaarten, niks is te gek voor ze. Zo kwamen ze een paar jaar geleden bij ons binnen gelopen met de vraag of we niet een keer hun appeltaart gemaakt met groene hart appels wilden proberen. Na de eerste hap waren we verkocht en is deze taart niet meer weg te denken uit onze gebaksvitrine. Hierna zijn er nog vele andere taarten aan het assortiment toegevoegd dus kom ze zeker een keer proeven.

Meest recent over Belvedère

koeien-en-kaas-sinterklaas

6 x dit zijn de leukste Sint- en Pietacties van Goudse horeca

Wie zoet is, krijgt lekkers: Sinterklaas is weer in het land en daar horen natuurlijk veel lekkernijen bij. Vier je pakjesavond door corona met een kleiner gezelschap dan normaal? Dan…