Alpha Makelaardij B.V.

Voel je thuis

Vandaag 08:30 - 17:00 uur Nu open Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Woningen
  • Bedrijfsontroerendgoed
  • Nieuwbouw

Over Alpha Makelaardij B.V.

Alpha Makelaardij

Welkom bij hét makelaarskantoor met vijf getalenteerde dames, die je graag met veel enthousiasme en plezier begeleiden in het proces van aan- of verkoop van jouw woning. Ze luisteren naar jouw wensen en gaan daarmee aan de slag in het aan- en verkooptraject. En dat alles in overleg met jou, zodat jullie met elkaar een plezierig en succesvol traject ingaan. En dat we deskundig zijn spreekt uiteraard voor zich.

Regio

Ze zijn makelaar in Gouda, maar bedienen de hele regio, dus zoek je een makelaar in Reeuwijk, een makelaar in Haastrecht of een makelaar in Moordrecht, Boskoop of Waddinxveen? Dan ben je bij Alpha ook aan het goede adres.

Nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten

Samen met jou gaan ze graag de samenwerking aan! Natuurlijk maken zij ook NWWI-gevalideerde taxatierapporten voor hypotheken op. Daarnaast begeleiden ze nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten, transformaties van panden en verzorgen ze verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden.

Meest recent over Alpha Makelaardij B.V.

Binnenkijken bij Bert aan de Krugerlaan: ‘We zijn omringd door groen en zitten zo in het centrum’

Binnenkijken bij Bert aan de Krugerlaan: ‘We zijn ...

Wat hebben we bij indebuurt toch een fijne baan. We mogen ongegeneerd bij mensen binnenkijken en ze alles vragen wat we willen weten. Deze week namen we een kijkje bij…

Ontdek meer

Makelaars Makelaars

Volg Alpha Makelaardij B.V. op Instagram

Naar Instagram