Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supergrappig om te zien! De intocht van Sinterklaas in 1961 (video)

Door Kirsten Spooren 19 november 2019

Hoe leuk is dit? We hebben oude beelden gevonden van de intocht van Sinterklaas in 1961. De Goedheiligman kwam toen aan per trein bij Station Gouda (geheel onherkenbaar nu) en werd begeleid door een grote stoet fanfare. Hij had toen zelfs zijn eigen Sinterklaasmobiel (nee, geen telefoon, maar een eigen volkswagenbus. Hoe hip was hij toen?). Oh, en het was doodnormaal om de Sint te achtervolgen door de binnenstad met je eigen auto.

Heb jij ook zulke goede herinneringen aan Sinterklaas? Misschien heb je nog wel een paar oude foto’s liggen van vroeger? Voor een artikel op indebuurt zoeken wij oude foto’s van Sinterklaas in Gouda. Alles mag, zolang ze maar voor 2008 én in Gouda zijn genomen. 

Oproep

Misschien kwam Sinterklaas wel langs op je oude basisschool? Klom je op schoot? Of ging je altijd met je ouders naar de intocht van Sinterklaas? Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie foto’s van vroeger.

Heb jij een leuke oude foto van Sinterklaas in Gouda? Mail dan naar [email protected] of stuur je foto op via Facebook. Wij zijn heel benieuwd!

Lees ook…

Sinterklaas 2019

[VIDEO] Genieten! Zo gezellig was de intocht van Sinterklaas (in één minuut)

Op zaterdag 16 november kwam Sinterklaas aan in Gouda en wat was het gezellig! Vrolijke kinderen, st...

Foto’s! Zo zag de intocht van Sinterklaas in Gouda 2019 eruit

Wat was het gezellig, de intocht van Sinterklaas in Gouda. De pieten waren vrolijk en er waren veel ...

adv.