Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feestje organiseren? Brownies&downieS is een toplocatie

Aangeboden door Brownies&downieS Gouda 17 september 2019

Ben jij op zoek naar een leuke locatie voor een feestje, vergadering of bedrijfsuitje? Dan is Brownies&downieS the place to be. “We hadden laatst zo’n leuk bruiloftsfeest in de ruimte boven en volgende maand hebben we twee afstudeerfeestje op de agenda staan”, zegt Saskia Langezaal, eigenaresse van Brownies&downieS. “De jongens en meiden die hier werken krijgen door deze evenementen weer een nieuwe ervaring op het gebied van horeca mee.”

“Maar we zijn niet alleen een lunchcafé”, zegt Saskia. “We hebben op de eerste verdieping nog een hele grote ruimte die onwijs leuk is voor feesten en partijen.” En ja, als je de trap op loopt denk je, wauw! “Je kunt hier bijvoorbeeld high-teaën met een grote groep, een kerst- of nieuwjaarsborrel met hapjes en drankjes organiseren of genieten van een lekker werkontbijt. Alles wordt door onszelf en vers gemaakt.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©GoudsGenieten

Bedrijfsdag

Ook Liesette van MediReva koos voor een bedrijfsuitje bij Brownies&downieS. “We kozen voor deze locatie omdat het concept ons erg aansprak”, vertelt Liesette. “Ze geven mensen die een verstandelijke beperking hebben de mogelijkheid om te werken in een leuk lunchcafé. Ook zijn Bas en Saskia leuke en enthousiaste mensen. Ze hebben goed meegedacht en alles werd tot in de puntjes geregeld. Ook de prijs-kwaliteitverhouding vonden we erg goed.”

Tekst gaat verder onder de foto.

brownies&downies

Bas en Saskia organiseerden een hele dag met leuke activiteiten en lekkere hapjes voor MediReva. “De dag begon met koffie, thee en lekkere hapjes. Daarna kregen we met z’n allen een rondleiding door de stroopwafelfabriek aan de Markt. Bij terugkomst stond er een lekkere borrel met nootjes op ons te wachten. Aansluitend konden we onze eigen hamburgers samenstellen door middel van een lopend buffet.” En als je dacht dat dat alles was heb je het mis. “Als afsluiter hadden ze een superleuke workshop voor ons geregeld, Djembe spelen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

brownies en downies gouda
Foto: indebuurt Gouda

Een prachtige bovenverdieping

“Vanaf twintig personen is eigenlijk alle mogelijk” vertelt Bas, mede-eigenaar van Brownies&downieS. “We vragen geen aparte zaalhuur, alleen de kosten voor het eten en drinken (en eventuele extra activiteiten) worden in rekening gebracht. Tijdens een eerste gesprek worden alle wensen op tafel gelegd en gaan we kijken hoe wij hier een goede invulling van kunnen geven. We hebben bijvoorbeeld ook een eigen dj die we in kunnen zetten bij feestjes tot vijftig personen. Maar we kunnen ook een vergadering met lunch organiseren.”

Ben je nieuwsgierig naar de ruimte? Je kunt bij Brownies&downies gewoon naar boven lopen, de verdieping is namelijk altijd open als er geen evenementen zijn. “Je hoeft bij ons ook niet maanden van te voren al aan te kloppen hoor. We kunnen op korte termijn best snel schakelen.”


Meer over Brownies&downieS Gouda ontdekken?

Brownies&downieS Gouda ontbijtrestaurants

Gesloten09:30 - 17:00

Korte Tiendeweg 15, Gouda

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Lees ook:

brownies en downies gouda

Saskia en Bas van Brownies&downieS: ‘Eigenlijk hebben we er twintig pubers bijgekregen’

We kennen Saskia en Bas als het koppel achter Brownies&downieS, maar hoe zijn zij in Gouda terecht g...
Borwnies&downieS

Wij gingen ontbijten bij Brownies&downieS en dat wil jij nu ook

Ontbijten buiten de deur, wij doen het eigenlijk veel te weinig. Even snel een boterham naar binnen ...

Barvrouw Yoni (19) werkt zelfstandig achter de bar bij Brownies&downieS

Ja mensen, daar zijn we weer met één van onze fan-tas-tische rubrieken 'barvrouw van de week'. Deze ...

adv.