Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit moet je doen als je je parkeerkaartje kwijt bent in Gouda

Door Eva van Dantzig 20 juli 2019

Je kent het misschien wel. Je hebt lekker een middagje geshopt of bent uit eten geweest in de binnenstad. Maar wanneer je terugkomt in de parkeergarage, kun je dat $!%#@$ parkeerkaartje niet vinden. Wat moet je doen in dergelijke situaties?! We zochten het uit.

Parkeerkaart kwijt

Allereerst: relax. Je komt vandaag écht de parkeergarage nog uit. Wat je moet doen, weet een woordvoerder van Q-Park. “In Gouda hebben alle Q-Park-garages een zelfhulpsysteem. Je kunt op de ‘parkeerkaart verloren knop’ drukken en dan komt er een nieuwe kaart uit het parkeerautomaat rollen. Had je al wel betaald, dan kan de meldkamer dat achterhalen en kost een nieuw ticket je niets extra. Heb je nog niets betaald, tja, dan betaal je een bedrag dat gelijk is aan het dagtarief.” Ook bij de andere parkeergarages in Gouda zit een zelfhulpsysteem.

Hulpknop

Mocht je er echt niet uitkomen, dan kun je ook altijd de hulpknop indrukken en dan krijg je direct contact met de meldkamer van Q-Park. ”Daar zijn altijd mensen die je verder kunnen helpen, zodat je uiteindelijk gewoon de garage weer uit komt,” aldus de woordvoerder van Q-Park.

Ook ’s nachts word je geholpen

De garages zijn 24/7 open. Gelukkig is de klantenservice óók in het holst van de nacht nog bereikbaar. Je hoeft dus nooit de nacht door te brengen in de parkeergarage!

Lees ook:

te-koop-turfsingel Gouda

Gratis parkeren in Gouda: hier kan het

Parkeren in Gouda is niet altijd even makkelijk, zeker niet als je een gratis plekje zoekt. De gehel...

Mag dat? Je camper of caravan voor de deur parkeren?

Het is zomervakantie en al lange tijd prima weer. Dat betekent dat de caravan weer van stal kan word...
aantal auto's gestolen in gouda

Alles wat je wilt weten over parkeren in Gouda + dit kost het

Parkeren in Gouda is niet altijd even eenvoudig. Er is geen plek, het is duur of het is onduidelijk ...

Meer over

Gemeente

adv.